Kaapstad Zuid-Afrika

Meer dan 15 jaar ervaring in Zuid-Afrika reizen. Als geboren en getogen Zuid-Afrikanen verzorgen wij graag veilig, vertrouwde en unieke reizen naar Zuid-Afrika, Namibië & Botswana voor honderden reizigers per jaar! Ontwijk waar mogelijk het massatoerisme!

Begin of eindig uw reis in Kaapstad

Kaapstad Zuid-Afrika

Zuid Afrika Kaapstad

Persoonlijk aandacht en advies!

Kaapstad opnemen in uw reis? Geen punt! - Vraag gerust naar de mogelijkheden om uw reis te beginnen of eindigen in Kaapstad, alles is mogelijk. Ook indien een reisvoorbeeld niet Kaapstad aandoet zijn er dagelijks tientalle betaalbare vluchten vanuit verschillende steden naar Kaapstad.

Wij zeggen in Zuid-Afrika - Besoek die Kaap en ervaar die lewe!

Een van de groenste steden van de wereld met een natuurgebied binnen bereik van de meeste inwoners.

Waterproblemen? Kaapstad kampt al jaren met het uitdaging hoe om de groeiende bevolking te voorzien van water. Hoewel er begin 2018 bekend gemaakt werd dat de stad zonder water kon komen te zitten is de realiteit echter anders. Inmiddels zijn er verschillende maatregelingen getroffen en heeft het over een langere periode flink geregend! Wilt u meer weten van de het situatie op dit moment, vraag ons gerust wij komen er geregeld.

Kaapstad staat bekend om één van de werelds nieuwste culturele Mekka. Ervaar een explosie aan smaak, geur en kleuren als u op deze culturele toer gaat. De toer begint in het District 6 museum. Dit geeft u een inzicht in hoe deze stad is begonnen en hoe de regenboog natie is ontstaan. Leer ook alles over de apartheid dat gedurende de jaren 60 afspeelde. Loop daarna met uw gids door de Cape Malay Quarter ook wel genaamd de Bo-Kaap. Deze gehele gebied is een nationale monument aangezien het merendeel van de huizen uit de 17 de eeuw komt. Dit was ook de tijd dat de Nederlandse VOC regeerde. Bezoek deze kleurvolle huizen die aan pittoreske straatjes liggen en maak een praatje met een lokale bewoner. Breng ook een bezoekje aan de museum waar u kunt leren over de slavernij en de bewoners die van oorsprong uit Indonesië komen. Geniet van de lokale traditionele keuken of proef de lokale bier genaamd Umqobothi. Breng ook een bezoek aan de oudste township, Khayelitsha of Guguletu. U krijgt ook de kans om Afrikaanse snuisterijen te kopen op een lokale markt. 

Reizen of vakantie in en rond Kaapstad

Alleen in de omgeving van Kaapstad is er al zo veel te doen en te zien dat u daar gemakkelijk 3 weken (in de omgeving) kunt doorbrengen. Het is dan ook niet voor niets de favoriete vakantie bestemming voor onze landgenoten.

Al onze reizen worden op maat gemaakt zonder extra kosten!

Klik hier voor een overzicht van alle Zuid-Afrika reizen 

Meer weten of heeft u nog vragen?

Bel of mail ons.

Tel: 0522 252 000 of e-mail naar:  info@lekkerbly.nl


Zuid-Afrika reizen inclusief Kaapstad 

Reizen die beginnen of eindigen in Kaapstad

Een groot deel van onze reizen beginnen of eindigen in dit prachtige stad waar wij dan ook vaak meerdere nachten voor inplannen. Uniek in zijn ligging en ambiance is dit stukje Afrika zeker het meest cosmopolitaanse in Afrika.

 R35 Lekkerbly  R14 Lekkerbly

R61 Lekkerbly  R20 Lekkerbly

R37 Lekkerbly  R18 Lekkerbly

Buiten de gebaande paden  R38 Lekkerbly

R39 Lekkerbly  Eigen route maatwerk reizen

R6 Lekkerbly  R11 Lekkerbly

R24 Lekkerbly  R25 Lekkerbly

R31a Lekkerbly  R28 Lekkerbly

R21 Lekkerbly  R29 Lekkerbly

Buiten de gebaande paden  R12 Lekkerbly

R26 Lekkerbly  R10 Lekkerbly

R34 Lekkerbly  R51 Lekkerbly

Z71 Lekkerbly  R31 Lekkerbly

ZN2 Lekkerbly  Z21 Lekkerbly

ZN6 Lekkerbly  ZN1 Lekkerbly