Vanaf 2003 is Lekkerbly actief in het aanbieden van unieke reizen voor zelfstandige reizigers. Met een eigen boekingskantoor in Zuid-Afrika en vele jaren ervaring, kennis en unieke contacten in het industrie kunnen wij onze passie voor deze prachtige regio met anderen delen. Het is onze missie als kleine reisspecialist één van de beste reisorganisaties met unieke reisproducten voor Zuidelijk Afrika te zijn!

Filosofie en doelstelling. Een reis behoort een verrijkende ervaring te zijn. Ons doel is om u niet alleen een vakantie te bezorgen, maar u echt de ziel van Afrika te laten ervaren! Als geboren en getogen Zuid-Afrikanen is het voor ons meer dan alleen een bestaan maar ook een immens voorrecht om onze kennis en passie met u te mogen delen.

Anja Kornet

Anja is in Kaapstad geboren en getogen. Als senior reizenexpert assisteert zij graag onze klanten bij het voorbereiden van een unieke en bijzondere reis. Als een echte mensen mens houdt ze van de uitdaging om precies de juiste reis aan te laten sluiten bij de reiswensen van onze klanten. Zij is het steun en toeverlaat als het gaat om alle zaken rond offertes en administratie. Voor het verhuizen met haar gezin in de begin jaren 90 naar Nederland was zij als gastvrouw van haar eigen Guest-farm in de Groot Karoo in Zuid-Afrika met veel plezier actief. Haar passie voor reizen en mensen komen dan ook goed in Lekkerbly tot hun recht!

Erica de Wolde

Erica is vanaf 2006 met haar gezin woonachtig in Nederland. Als zuidelijk Afrika expert assisteert zij alle navragen uit het buitenland. Ook faciliteert zij bij het maken van en bijhouden van alle boekingen voor klanten binnen en buiten Nederland (België & Noorwegen). Geboren en getogen dicht bij Tzaneen en met vele vakanties naar de Kruger Park als kind is zij ook onze specialist voor deze regio. Ook specialiseert zij in andere nationale parken en het land Namibië. Haar passie en kennis van de wilde dieren en vogels uit zich in een grote liefde voor fotografie. Echt relaxen doet ze liefst samen met haar gezin en een echte Zuid-Afrikaanse braai (BBQ)

El-Ria Bense

EL-Ria is woonachtig in Pretoria waar zij het gezicht van onze boekingskantoor in Pretoria is. El-Ria groeide op in een landelijke omgeving in de “lae veld” (lage veld) dicht bij het Kruger Park en heeft net als haar zus Erica een passie voor reizen en fotografie. Als afgestudeerde computer en systeem analiste helpt zij met het bijhouden van alle boekingen en gerelateerde zaken die ervoor moeten zorgen dat onze klanten een stressvrije en leuke vakantie moeten hebben. Behalve het zorg voor haar gezin geniet ze om in haar vrije tijd gezellig met haar zussen te shoppen of dieren in het wild te fotograferen.

Lizette Venter

Lizette Venter – Behalve dat Lizette een onmisbare lid van onze team is neemt ze ook de algemene functionering van het kantoor in Pretoria voor haar rekening en is zij ook verantwoordelijk voor de financiële afhandeling en contact tussen accommodaties. Deze moeder en grootmoeder die opgroeide in Limpopo en ook op de West Kust van Zuid-Afrika gewoond heeft  is een echte mensen mens. Gepassioneerd met reizen (met name road tripping) is ze een onmisbare schakel in het voorbereiden van onze studie reizen waar zij ook graag aan mee doet. Met haar jaren ervaring in “office management and finances” alsook haar kennis van onze land en goede persoonlijke contact met onze accommodaties is ze een ware aanwinst voor onze team.

Simon Brokke

Mede oprichter en verantwoordelijk voor het algemene bestuur plus research & development. Geboren en getogen te Kimberley, Zuid-Afrika en sinds 1993 woonachtig in Nederland. Zeer uitgebreide reiservaring in Zuid-Afrika en vele andere Afrikalanden maar vooral Namibië en de meer afgelegen gedeelten van Zuid-Afrika met name de Karoo en Kalahari waar ook zijn roots liggen. Zijn enorme passie voor kunst en reizen vooral door de meer afgelegen delen van zuidelijk Afrika heeft jaren geleden geleid tot het ontstaan van Lekkerbly. De invloed van de meer afgelegen gebieden van zuidelijk Afrika was dan ook altijd duidelijk te merken in zijn werk als beeldend kunstenaar. Wilt u meer weten over zijn kunst klik dan hier.

Dennis de Jong

Dennis, de enige niet echte Zuid-Afrikaan in onze team, is onze webmaster en adviseur voor PR zaken. Door zijn reizen naar zuidelijk Afrika heeft hij een bijzondere band met onze mooie gebied gekregen en is zuidelijk Afrika een beetje in zijn bloed gaan zitten. Met zijn kennis over IT zaken en een passie voor zuidelijk Afrika weet Dennis de rest van de team altijd scherp te houden voor nieuwe ontwikkelingen en trends. Dennis fotografeert en maakt video’s op zijn reizen en vliegt model vliegtuigen als een hobby.