Wat is ingesloten?

Lekkerbly bied u een zeer compleet pakket inclusief verscholen kosten. Waar mogelijk wordt verscholen kosten zoals “conservation fees”, toegangsgelden, wildritten en ook complete No Risk autoverzekering ingesloten in onze offerte. Hierdoor zijn wij niet altijd het aller goedkoopste, maar wel goede waarde voor uw geld. Wij bieden u ook een overzichtelijke en uitgebreide offerte incl. een overzicht van niet vooraf te betalen lokaal te verwachten kosten zoals benzine, uit eten en toegangsgelden etc.!

Vra gerus want ons help graag!

Ook ontvangt u een overzicht van lokaal te verwachten kosten: Onze offertes bieden u een eerlijke zo compleet mogelijke overzicht van andere kosten die niet vooraf betaald kunnen worden en u dus ter plaatse te wachten staat te geven. (bijv. brandstof, tolgelden, entreegelden, uit eten, etc.). Al bij uw eerste aanvraag ontvangt u van ons een uitgebreid en accurate inschatting van al deze kosten om u in staat te stellen een helder beeld te vormen van alle te verwachten kosten. 

Vluchten: In de regel sluiten wij de vluchten in (ook lokale tussenvluchten). Let op: M.u.v. enkele aanbiedingen waar dit gelijk in de kop vermeld staat dat de vluchten niet ingesloten zijn. Indien u uw eigen vluchten wilt kopen of heeft gekocht bieden wij u graag een offerte aan zonder vluchten!

Lekkerbly bied u voor *Zuidelijk Afrika een zeer compleet pakket inclusief verscholen kosten die u anders ter plaatse zou tegenkomen. Hierdoor zijn wij niet altijd het aller goedkoopste maar wel goede waarde voor uw geld. Klik beneden op de link voor meer informatie.

Het unieke van de Lekkerbly privé gids/chauffeur concept in Zuidelijk Afrika is dat het in feite bijna gelijk aan fly & drive is, behalve dat u zelf niet hoeft te rijden. Dit wordt voor u gedaan. U heeft dus niet alleen uw eigen Nederlands/Afrikaans en Engels sprekende privé gids/chauffeur, maar hij of zij is tevens een ervaren Zuid-Afrikaan die ervoor zorgt dat u veilig, aangenaam en ontspannen Zuidelijk Afrika ontdekt. 

Een prijsopgave aanvragen voor uw eigen unieke reisschema is gratis en makkelijk te doen in 3 korte stappen. Vluchten al geboekt? Geen punt. Vermeld bij uw aanvraag de vluchtgegevens en wij zorgen ervoor dat de prijsopgave aansluitend op uw aankomst en vertrek gegevens aangeboden word. Het aanbieden van een uniek reisschema en prijsopgave kan meestal binnen een dag of twee. Met al onze contacten en als erkend touroperator en agent voor alle nationale parken, zijn wij in staat u een perfect op uw wensen aansluitende reis aan te bieden tegen een betaalbare prijs.

Meer weten over onze werkwijze

Ontdek waarom de landen in zuidelijk Afrika door velen als één van de mooiste vakantie bestemmingen bevonden word. Er bestaat geen vergelijking qua natuur (flora & fauna), variatie aan cultuur, gastvrije vriendelijke bevolking en een verscheidenheid van activiteiten elders in de wereld. Met een prima infrastructuur en grote aanbod van overnachtingsmogelijkheden is zuidelijk Afrika een ideale bestemming om zelf doorheen te reizen. 

Reisadvies. Welke route en reistijd past het best bij u?

Veilig en vertrouwd en in de beste periode op reis of vakantie in Zuid-Afrika, Namibië en/of Botswana? Wij helpen u graag de beste tijd en interessantste route of reis te kiezen. Alle door ons aangeboden reizen zijn op gratis maat gemaakt naar de unieke wensen van onze klanten. Meer hierover weten? Klik dan hier

Info over reizen met minderjarige kinderen

Zuidelijk Afrika (Zuid-Afrika, Namibië en Botswana) zijn uitstekende bestemmingen om met kinderen naar toe te reizen. Er zijn vooral in Zuid-Afrika vele activiteiten waar kinderen aan kunnen mee doen en vele accommodaties hebben dan ook speciale safari’s gericht op kinderen. Al deze landen zijn dan ook veilig en de mensen erg vriendelijk. Let wel op, er zijn wel een aantal regels en formaliteiten waar u zich aan moet houden als u met minderjarigen naar zuidelijk Afrika reist. Meer weten? Klik hier