Vervoer

Zuidelijk Afrika bied een verrassende goede en uitgebreid wegennet aan ideaal voor individuele/zelfstandige reizigers. Voor wie liever niet zelf wilt rijden en met meer dan 4 personen is plus een riant budget heeft is een privé gids/chauffeur de oplossing. Als geboren en getogen Zuid-Afrikanen bieden wij u meer dan 15 jaar kennis en ervaring in het op maat maken van self-drive reizen door geheel zuidelijk Afrika.

Vat die pad en ry.

Zuidelijk Afrika bied de reiziger een zeer grote verscheidenheid van goede huurauto’s. De aanbod wisselt met regelmaat en auto's zijn dan in de regel relatief jong en zeer goed onderhouden. Met meer dan 15 jaar ervaring en kennis en een team van geboren en getogen Zuid-Afrikanen die jaarlijks zelf tussen 15,000 en 25,000 km aflegt kunnen wij u als geen ander helpen bij het kiezen van de juiste huurauto.

Zuidelijk Afrika (Zuid-Afrika, Namibië en Botswana) bied een ideale wegennet aan en een verrassende verscheidenheid landschappen en culturen voor individuele/zelfstandige reizigers. Wij helpen u graag met het uitzetten van een haalbare ideale route binnen een realistisch budget voor uw specifieke en unieke reiswensen. aak gerust gebruik van onze meer dan 15 jaar kennis en ervaring.

Het unieke van de Lekkerbly privé gids/chauffeur concept is dat het in feite bijna gelijk aan zelf rijden “Fly Drive” is behalve dat u zelf niet hoeft te rijden. Dit wordt voor u gedaan. U heeft dus niet alleen uw eigen Nederlands/Afrikaans en Engels sprekende privé gids/chauffeur, maar hij of zij is tevens een ervaren Zuid-Afrikaan die ervoor zorgt dat u veilig, aangenaam en ontspannen Zuidelijk Afrika ontdekt.