Algemene voorwaarden

Wat mag u van ons verwachten als Nederlandse reisorganisatie met zijn roots in Zuid-Afrika? Wij willen graag zo duidelijk mogelijk zijn in wat u van ons mag verwachten, wat wij graag willen bieden en aan welke regels wij moeten voldoen.

As iets nie duidelik is nie vra gerus!

Lekkerbly is een erkend Zuidelijk Afrika reisorganisatie en met kantoren in zowel Nederland als Zuid-Afrika en een rijkdom aan contacten, kennis en passie.

Klik hier om een pdf met onze algemene
voorwaarden vanaf 1 januari 2022 te downloaden.

Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR)

Lekkerbly Tours & Safaris (KvK 05073805) is aangesloten bij SGR.  U kunt dit controleren via www.sgr.nl Binnen de grenzen van de SGR-garantieregeling vallen de op deze internetsite gepubliceerde reizen onder de garantie van SGR. Deze SGR-garantie houdt in dat de consument ervan verzekerd is dat zijn vooruitbetaalde reisgeld wordt terugbetaald als de wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen prestatie niet kan nakomen. Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorg gedragen voor de terugreis.

SGR deelnemersnummer 3607

Service, veiligheid & gemoedsrust (Zuid-Afrika – Namibië – Botswana)
Wij bieden een ongekende back up en zekerheid aan ondersteund door een gratis kaartenboek en een 24 uur per dag back up service door geheel Zuidelijk Afrika. Ook zijn wij in onafhankelijk onderzoek door de ANWB aangegeven als echte Zuid-Afrika specialist! (Wereldreisgids – Zuid-Afrika pag 88)

 

Zekerheid van kwaliteit zonder het risico van zelf boeken

Internet is een fantastisch medium en u bent daardoor uiteraard op deze website gekomen. Er zijn echter ook vele valkuilen. Hoe weet u of de door u gekozen accommodatie wel schoon is en er echt zo mooi uitziet als op hun website. Wij kennen de gastheer en/of gastvrouw van de door ons aangeboden typische “Lekkerbly” accommodaties vaak persoonlijk en werken soms al jaren samen. Alle door ons voorgestelde accommodaties worden in de regel door ons persoonlijk periodiek gekeurd. Een voor ons belangrijk criteria bij het beoordelen van accommodaties zijn – de persoonlijke en gezellige sfeer, ligging en hygiëne.

Klanten buiten Nederland

Voor onze klanten buiten Nederland handhaven wij waar mogelijk en binnen de wettelijke kader van het desbetreffende land de zelfde voorwaarden als voor onze Nederlandse klanten.

Let op: Alle klanten woonachtig in Scandinavië worden via Utforsk Afrika (Nala Reiser) in Noorwegen geboekt onder de Noorse SGR voorwaarden!

Nala Reiser AS/Utforsk Afrika er et norskregistrert selskap. 

Organisasjonsnummer Foretaksregisteret 918127445

Vi er registrert i Reisegarantifondet og har stillet lovpålagt økonomisk garanti som gjør at du får refundert dine forskuddsbetalinger skulle vi gå konkurs før din reise er gjennomført.

Utforsk Afrika AS er del av LB Safaris og vi har forretningsadresse i Oslo, kontorer i Meppel i Nederland, eget bookingkontor i Pretoria i Sør Afrika som også fungerer som 24/7 nødkontakt for de som reiser med oss. I tillegg har vi også kontor i Cape Town.