Tel.: 0522 - 252 000

Overzicht van onze bestemmingen

Over de afgelopen jaren heeft Lekkerbly enkele honderden mensen per jaar geholpen met een mooi maatwerk reis. Wij helpen graag met het samenstellen van een unieke maatwerk reis wat ook al uw keuze van accommodatie (B&B of luxe lodge) en of u met de hele familie of met z’n tweetjes wilt reizen of u zelf wilt rijden of gereden worden en als u een last minute wilt  of over een jaar wilt gaan. Voor ons de uitdaging u de beste waarde voor uw geld te geven!

Zuid-Afrika Reizen

Zuid-Afrika Reizen

Ontdek waarom Zuid-Afrika door velen als één van de mooiste vakantie bestemmingen bevonden word. Er bestaat geen vergelijking qua natuur (flora & fauna), variatie aan cultuur, gastvrije vriendelijke bevolking en een verscheidenheid van activiteiten elders in de wereld. Met een prima infrastructuur en grote aanbod van overnachtingsmogelijkheden is Zuid-Afrika een ideaal land om zelf doorheen te reizen. Zuid-Afrika reizen gratis op maat gemaakt naar uw unieke wensen.

Voor meer informatie, voorbeelden van mogelijk routes of unieke op maat gemaakte vakanties, Ga naar onze reizen in Zuid-Afrika Reizen.

Namibië Reizen

Namibië Reizen

Bezoekers aan Namibië zijn vooral betoverd door de prachtige uitgestrekte landschappen, vriendelijke mensen en fascinerende contrasten die dit bijzondere land aan de reiziger biedt. Van het oudste woestijn, het Namib, tot het tropische noorden of de uitgestrekte Kalahari heeft dit op één na dunst bevolkt land ter wereld altijd iets bijzonder te bieden. Met een prima wegennetwerk is Namibië ideaal om zelf doorheen te reizen. Namibië reizen gratis op maat gemaakt naar uw unieke wensen.

Voor meer informatie, voorbeelden van mogelijk routes of unieke op maat gemaakte vakanties, Ga naar onze reizen in Namibië Reizen.

Botswana Reizen

Botswana Reizen

Alleen in Botswana ontmoet de wonderlijke wateren van de Kavango rivier de Kalahari woestijn in de bijzondere Okavango Delta. Een bestemming met een vriendelijke bevolking, bijzondere schoonheid, rijke cultuur en mooie landschappen is Botswana een vredig, welvarende en stabiele land om door heen te reizen. Door het aanleggen van een goed wegennet over de afgelopen 15 jaar is Botswana een prima bestemming om zelf door heen te reizen. Botswana Reizen gratis op maat gemaakt naar uw unieke wensen.

Voor meer informatie, voorbeelden van mogelijk routes of unieke op maat gemaakte vakanties, Ga naar onze reizen in Botswana Reizen.

Zuidelijk Afrika Reizen

Zuidelijk Afrika Reizen

Met onze Zuidelijk Afrika reizen combineert uw Zuid-Afrika en/of Namibië en/of Botswana, zo krijgt u van alle landen iets te zien. Laat u verrassen door het veelzijdig Zuid-Afrika en ga op zoek naar dieren in Botswana. In Namibië kunt u genieten van het wonderschone landschap dat voor u uitstrekt als u naar een schitterende zonsondergang kijkt.

Voor meer informatie, voorbeelden van mogelijk routes of unieke op maat gemaakte vakanties, Ga naar onze reizen in Zuidelijk Afrika Reizen.

Mauritius Vakantie

Mauritius Vakantie

Strandvakantie Mauritius:
Een prachtige tropische eiland ideaal als relax en/of strand vakantie! Het exotische eiland Mauritius met zijn vriendelijke mensen, kilometers lange witte zandstranden, kleurige koraalriffen wuivende palmbomen omgeven door een azuurblauwe Indische Oceaan is ook ideaal om even voor of na uw safari te relaxen. Met een beperkt tijdsverschil en gematigde temperaturen is Mauritius ideaal voor iedereen die even lekker van de zon wilt genieten. Wij helpen u graag uw unieke reiswensen te vervullen!

Voor meer informatie, voorbeelden van mogelijk routes of unieke op maat gemaakte vakanties, Ga naar onze reizen in Mauritius Vakantie.

Thema Rondreizen

Afrika Reizen per thema

Afrika Reizen per thema: Hoewel al onze reizen altijd gratis op maat gemaakt worden voor iedere klant bieden wij hier een korte overzicht per thema van de meest gevraagde reizen.

Voor meer informatie, voorbeelden van mogelijk routes of unieke op maat gemaakte vakanties, Ga naar onze reizen in Thema Rondreizen.

Welke route, reis of reistijd past het best bij u?

Welke route, reis of reistijd past het best bij u?

Veilig en vertrouwd en in de beste periode op vakantie in Zuid-Afrika, Namibië en/of Botswana? Prachtige natuur, lekker eten en de beste wijnen tegen de achtergrond van de schitterende natuur, veel wilde dieren, een zalige klimaat en een aantrekkelijk prijsniveau. Wij helpen u graag de beste tijd en interessantste route of reis te kiezen voor de mooiste reis van uw leven.

Voor meer informatie, voorbeelden van mogelijk routes of unieke op maat gemaakte vakanties, Ga naar onze reizen in Welke route, reis of reistijd past het best bij u?.

Wat is ingesloten?

Wat is ingesloten?

Lekkerbly bied u een zeer compleet pakket inclusief verscholen kosten. Waar mogelijk word verscholen kosten zoals “conservation fees”, toegangsgelden, wildritten en ook complete No Risk auto verzekering ingesloten in onze offerte. Hierdoor zijn wij niet altijd het aller goedkoopste maar wel goede waarde voor uw geld.

Ook zijn onze offertes verder duidelijk door u een eerlijke overzicht van andere kosten die niet vooraf betaald kunnen worden en u dus ter plaatsen te wachten staat te geven. (bijv. brandstof, tolgelden, entreegelden, uit eten,  etc.). Reeds bij uw eerste aanvraag ontvangt u van ons een uitgebreid en accurate inschatting van al deze kosten om u in staat te stellen een helder beeld te vormen van alle te verwachten kosten.

Voor meer informatie, voorbeelden van mogelijk routes of unieke op maat gemaakte vakanties, Ga naar onze reizen in Wat is ingesloten?.