Reizen overzicht

De afgelopen jaren heeft Lekkerbly vele honderden mensen per jaar geholpen met een unieke maatwerk reis. Wij helpen u graag met het samenstellen van een echt unieke maatwerk reis die precies bij u past. Wat uw wensen ook zijn: van accommodatie (B&B of luxe lodge), zelf rijden of privé gegidst, met de hele familie of met z’n tweetjes, last minute of over een jaar vertrekken, wij helpen u graag! Voor ons de uitdaging u de mooiste reis en beste waarde voor uw geld te bieden.

Ons suidelik Afrika - Julle mooiste vakansie!

Ontdek waarom bezoekers die door Zuid-Afrika reizen dit als één van de mooiste vakantie bestemmingen vinden. Wij bieden u een zeer uitgebreide aanbod van reizen en jaren maatwerk ervaring bij het vinden van de mooiste reis!

Bezoekers die door Namibië reizen zijn vooral betoverd door de prachtige uitgestrekte landschappen, vriendelijke mensen en fascinerende contrasten. Met een uitgebreid infrastructuur en prima wegennetwerk zijn Namibië reizen ideaal om zelf te rijden.

Alleen in Botswana ontmoet de wonderlijke wateren van de Okavango rivier de Kalahari woestijn in de mooie Okavango Delta. Botswana reizen neemt u door een vredig, welvarende en stabiele land met een wegennet dat zelf rijden goed mogelijk maakt.

Met onze Zuidelijk Afrika reizen combineert uw Zuid-Afrika en/of Namibië en/of Botswana, zo krijgt u van alle landen iets te zien. Laat u verrassen door het veelzijdig Zuid-Afrika, zoek de big 5 in Botswana en ontdek de woestijn in Namibië.

Neem een Mauritius vakantie op een echt paradijselijke tropische eiland bestemming dat ook super geschikt als relax bestemming voor of na uw safari reis! Een Mauritius vakantie is ideaal als honeymoon, relax en/of gewoon een strand vakantie!

Met onze thema reizen is het mogelijk o.a. verschillende landen en uw unieke wensen perfect op elkaar aan te laten sluiten. Ga als familie op reis of op malaria vrij op safari, binnen of buiten de gebaande paden of gewoon individueel maatwerk.

Als geboren en getogen Zuid-Afrikanen is het onze passie om het best mogelijke en passende reisadvies te geven. Veilig en vertrouwd en in de beste mogelijke periode reizen om te genieten van de schitterende natuur en een vriendelijke bevolking. 

Lekkerbly bied u een zeer compleet pakket inclusief verscholen kosten. Hierdoor zijn wij niet altijd het aller goedkoopste maar wel goede waarde voor uw geld. Wij bieden u ook een gratis offerte incl. een overzicht van lokaal te verwachten kosten.

  • Ofthebeatentrack1 Lekkerbly
  • namib 18
  • Bakwena gnrl long 1
  • royal-palm-2.jpg
  • Chobe 3
  • big 5 10
  • Eagles nest long 4
  • Kayaking en 4x4 2
  • friendly 1
  • activities-1920x720.jpg

Meer over onze reizen

Ontdek waarom de landen in Zuidelijk Afrika door velen als één van de mooiste vakantiebestemmingen word bevonden. Er bestaat geen vergelijking qua natuur (flora & fauna), variatie aan cultuur, gastvrije vriendelijke bevolking en een verscheidenheid van activiteiten elders in de wereld. Met een prima infrastructuur en een groot aanbod van overnachtingsmogelijkheden is zuidelijk Afrika een ideale bestemming om zelf doorheen te reizen. 

Reisadvies: welke route en reistijd past het best bij u?

Veilig en vertrouwd en in de beste periode op reis in Zuid-Afrika, Namibië en/of Botswana? Wij helpen u graag de beste tijd en interessantste route of reis te kiezen. Alle door ons aangeboden reizen zijn gratis op maat. Wilt u meer hierover weten? Lees hier meer over ons reisadvies.

Info over reizen met minderjarige kinderen

Zuidelijk Afrika (Zuid-Afrika, Namibië en Botswana) zijn uitstekende bestemmingen om met kinderen naar toe te reizen. Er zijn vooral in Zuid-Afrika vele activiteiten waar kinderen aan kunnen meedoen en vele accommodaties hebben dan ook speciale safari’s gericht op kinderen. Al deze landen zijn dan ook veilig en de mensen zijn erg vriendelijk. Let wel op, er zijn wel een aantal regels en formaliteiten waar u zich aan moet houden als u met minderjarigen naar Zuidelijk Afrika reist. Meer weten? Lees hier meer over het reizen met minderjarigen.

Wat is ingesloten?

Onze reizen sluiten ook zo veel mogelijk in dat u niet achteraf voor verrassingen komt te staan. Behalve onderdelen die wij normaal vinden en dus altijd standaard ingesloten zijn, zoals een gratis excursie, interne vluchten, *kaartenboek, *GPS en **brandstof bieden wij ook waar mogelijk verscholen kosten aan. Denk hierbij aan toegangsgelden en soms wildritten bij verblijf in nationale parken. Meer weten? Lees hier meer over alles wat ingesloten is.

*autorondreis **privé gegidst