Accommodatie informatie

Het belang van goede overnachtingen. In de regel worden de door ons aangeboden accommodaties geregeld persoonlijk door één van onze teamleden gekeurd! Hierbij zijn o.a. enkele minimum eisen voor ons erg belangrijk - nooit een badkamer en toilet delen met vreemden - schoon en rustig - vriendelijke service en waar mogelijk kleinschalig. Ook belangrijk is dat onze naam dat zoveel als ‘goed vertoeven’ (lekker verblijven) in het Afrikaans betekent tot zijn recht komt!

Kom bly lekker hier by ons!

Wij bieden u veel meer dan een gewone boeking site!

Echte Lekkerbly accommodaties - Wij reizen geregeld naar verschillende delen van Zuidelijk Afrika om zo zelf op de hoogte te blijven van veranderingen, nieuwe accommodaties, dag toeren, activiteiten, bezienswaardigheden etc. Gezamenlijk legt onze team gemiddeld tussen de 15,000 en 25,000 km per jaar af!

Na Covid 19 zijn wij druk bezig geweest om alles te controleren en waar noodzakelijk nieuwe accommodaties te vinden voor de overnachtingen die niet meer bestaan. De voorbeelden hieronder worden dan ook nog steeds bijgewerkt!

Wij helpen u dan ook graag niet alleen overnachting te vinden maar de juiste overnachting dat het beste bij u past!

Wij helpen u graag een prachtige reis te maken en daarbij hoort de juiste overnachting dat precies bij uw unieke reiswensen past. Wij bieden u dus veel meer dan de standaard boeking site. Lees hier meer over de verschillende criteria.

Accommodaties die wij aanbieden in onze reizen moeten minimaal aan een paar vereisten voldoen maar vooral het lekkerbly gevoel van een beetje thuis voelen is belangrijk. Onze naam betekent tenslotte ‘goed vertoeven’ (lekker verblijven) in het Afrikaans.

De juiste accommodaties op de juiste plaats is cruciaal voor het goed beleven van een mooie rondreis. Om zo nu en dan helemaal tot stilstand te komen op een reis is belangrijk. Wij helpen u graag een mooie op maat gemaakte relaxte reis te maken!

Deel van het echt beleven van deze prachtige regio is rijden door het zo mooie en uitgestrekte platteland. Als onderdeel van een typisch zuidelijk Afrika reis is overnachten in een  landelijk omgeving beetje deel van het ervaring.

Voor wie echt even verwend wilt worden en genieten van het beste dat Afrika kan bieden is er een uitgebreide keuze aan verschillende luxe verblijven. Van leuke kleinschalige Boutique Hotels tot super luxe Safari Lodges met alles ingesloten.

Zuidelijk Afrika bied de safari reiziger waarschijnlijk het meest uitgebreide pakket van verschillende overnachtingen denkbaar. Van heel eenvoudig tot super luxe. Wij hebben over de jaren veel speciale en vaak echte “Lekkerbly” plekjes gevonden.