Zelf Rijden

Zuidelijk Afrika (Zuid-Afrika, Namibië en Botswana) bied een ideale wegennet aan en een verrassende verscheidenheid landschappen en culturen voor individuele/zelfstandige reizigers. Wij helpen u graag met het uitzetten van een haalbare ideale route binnen een realistisch budget voor uw specifieke en unieke wensen voor een onvergetelijke ontdekkingsreis. Gebruik onze passie en kennis om een minder toeristische maar echt Zuidelijk Afrikaanse wereld te ontdekken! Meer dan 15 jaar ervaring in self-drive reizen in zuidelijk Afrika.

Vat die pad en laat waai!

Zelf rijden.
Huurvoertuig vloten worden regelmatig vervangen met gevolg dat het uitsluitend nieuwe voertuigen zijn die zelden meer dan één jaar gereden worden. Wij bieden u ook een zeer compleet verzekeringspakket aan zonder eigen risico en geen verscholen kosten! Onze aangeboden reizen zijn in de regel altijd geschikt voor een gemiddelde reiziger met een *normale auto te rijden. Indien gewenst is het mogelijk een SUV i.p.v. een normale sedan auto te huren. Op sommige routes in Namibië is het mogelijk dat voor algemeen comfort en extra veiligheid wij een SUV of indien gewenst een 4X4 aanraden.

zuid afrika fly drive 1

Veilig en vertrouwd! Wij helpen u graag om veilig en goed voorbereid op reis te kunnen gaan. Benut onze jaren van ervaring om stressvrij op vakantie te gaan! Wij weten allemaal dat een goede vakantie is bevorderlijk voor de gezondheid en daarom meer dan goud waard is!

Normaal ingesloten in de door ons aangeboden autohuur.

• ONGELIMITEERD AANTAL KILOMETERS: inclusief.
• LUCHTHAVENAFLEVERINGSKOSTEN: inclusief.
• LOKALE BELASTINGEN: inclusief.
• WA/BA-VERZEKERING: inclusief.
• CDW-VERZEKERING (schade aan de huurauto): inclusief zonder eigen risico.
• TP-VERZEKERING (diefstal van de huurauto): inclusief zonder eigen risico.
• DEKKING GLAS/BANDEN/BODEMSCHADE: inclusief
• PAI-VERZEKERING (personen- inzittenden): inclusief.
• CONTRACT FEE: inclusief.
• EXTRA BESTUURDER: 1 extra bestuurder inclusief.
• GPS-optioneel: In principe bieden wij auto's aan inclusief een GPS systeem (indien u uw eigen GPS meeneemt is deze optie niet verplicht)

Let op: Indien u niet op de luchthaven van aankomst uw huurauto ophaalt zorgen wij in principe er voor dat uw huurauto bij uw accommodatie afgeleverd word. Let op: De kosten hiervan (gemiddeld € 35,-) dient u ter plaatsen te voldoen. Grensoverschrijdend reizen kan extra document kosten met zich mee brengen die wisselend kunnen zijn en meestal ter plaatse in rekening gebracht worden. Vraag gerust naar meer informatie over de verschillende kosten per land.

*Wij hebben alle door ons aangeboden routes zelf met een normale middenklasse sedan auto gereden.
**In onafhankelijk onderzoek door de ANWB aangegeven als Zuid-Afrika specialist. (Wereld reisgids – Zuid-Afrika pag 88). 


Lekkerbly 12

De juiste huurauto is onmisbaar voor een prettige en relaxte vakantie ;-)