Tel.: 0522 - 252 000

Strandvakantie Mauritius

Mauritius Strandvakanties - Paradijselijke tropische eiland bestemming ook super geschikt als relax bestemming voor of na uw safari reis! Wij bieden hoofdzakelijk accommodaties in het meer levendige noorden waar er meer te beleven valt. Behalve de meerdere all-in resorts bieden wij ook andere kleinschalige accommodaties. Voor wie ergens anders op Mauritius wilt verblijven hebben wij meerdere luxe all-in resorts. Meer dan 15 jaar ervaring in unieke Afrika Reizen.

Gratis maatwerkoffertes inclusief verscholen kosten. Wij trachten u betaalbare, op maat gemaakte reizen, geschikt voor de meeste beurzen aan te bieden en daarom sluiten onze reizen zo veel mogelijk in zodat u niet achteraf voor verrassingen komt te staan. Behalve onderdelen die wij normaal vinden en dus bij ons ook altijd standaard ingesloten zijn zoals een kaartenboek, gratis excursie en interne vluchten (indien deze van toepassing zijn) worden verscholen kosten zoals toegangsgelden en wildritten bij een verblijf in een Nationale park ook waar mogelijk ingesloten! Ook ontvangt u bij onze offertes een compleet overzicht aan van de lokaal te verwachte kosten zoals benzine, tolwegen etc. Let op: Al onze reizen zijn geschikt om gratis naar uw unieke wensen op maat gemaakt te worden!

Zuidelijk Afrika - Met meer dan 15 jaar ervaring in Zuidelijke Afrika Rondreizen bieden wij u betaalbare en stressvrije reizen of safari’s met eigen huurauto en/of privé gegidst! Als geboren en getogen Zuid-Afrikanen verzorgen wij veilig, vertrouwd en unieke reizen voor honderden reizigers naar Zuidelijk Afrika per jaar! Maak gebruik van onze voorbeeld routes en/of uw eigen idee om uit de ontelbare verscheidenheid aan mogelijke routes en reizen uw unieke droom reis samen te laten stellen. Met onze jaren ervaring zijn wij echt in staat ieder navraag een unieke route en indeling te geven!

Nu ook Mauritius! In Mauritius bieden wij u verschillende opties van verblijf geheel afgestemd op uw specifieke wensen en budget inclusief vervoer van en naar de luchthaven. Ook in Mauritius zijn alle door ons aangeboden accommodaties door één van onze team gekeurd maar hier worden de wensen eerder afgestemd op een tropische vakantie. 

Uitgebreide kennis en ervaring. Wij reizen geregeld naar verschillende delen van Zuidelijk Afrika om zo zelf op de hoogte te blijven van veranderingen, nieuwe accommodaties, dag toeren, activiteiten, bezienswaardigheden etc. Gezamenlijk legt onze team gemiddeld tussen de 15,000 en 25,000 km per jaar af! Elk jaar opnieuw stellen wij honderden unieke routes samen die aansluiting geven aan de specifieke wensen van iedere klant! 

Extra verblijf in Mauritius? - Wij helpen u graag aansluitend op uw zuidelijk Afrika reis een mooie begin of afsluiten op deze prachtige tropische eiland te realiseren.

Met een eigen boekingskantoor in Pretoria is er dus geen middenman tussen ons en de accommodaties en bieden wij onze klanten op reis een directe en persoonlijke back up 24 uur per dag 7 dagen per week! Als laatste zijn wij als Zuid-Afrikanen vaak vanwege de cultuur en taal beter in staat net dat klein beetje extra te vinden voor onze klanten.

Meer weten of heeft u vragen? Bel of mail ons.
Tel: 0522 252 000 of e-mail naar:  info@lekkerbly.nl

Bent u echt alleen ‘s avonds of in het weekend bereikbaar?
Wij maken graag een afspraak om u terug te bellen wanneer het u beter uit komt!

U bent ook van harte welkom bij ons op kantoor, het Lekkerbly team staat voor u klaar.
Klik hier voor onze openingstijden en/of om een afspraak te maken.

Let op: Kostenberamingen en offertes zijn altijd gratis en zonder verdere verplichtingen.

Wij zijn geen accommodatie boeking site maar bieden u eerder een persoonlijk en gericht aanpak! Wij bieden in zuidelijk Afrika (Zuid-Afrika, Namibië en Botswana) een compleet pakket aan inclusief *persoonlijk vervoer, vooral kleinschalige accommodaties, binnenlandse vluchten maar ook de kleine dingetjes zoals wegenkaart, gratis excursie, GPS/route beschrijving, etc. Eigen vluchten geboekt? Geen punt, wij helpen u toch graag om een mooie reis samen te stellen!
In Mauritius bieden wij u verschillende opties van verblijf geheel afgestemd op uw specifieke wensen en budget inclusief vervoer van en naar de luchthaven. 

Het belang van goede overnachtingen op rondreis door zuidelijk Afrika. Alle door ons aangeboden accommodaties worden in de regel persoonlijk periodiek door één van onze team gekeurd! Daarom moeten accommodaties die wij aanbieden bij onze reizen minimaal aan een paar eisen voldoen zoals in principe nooit een badkamer en toilet delen met vreemden, schoon en rustig zijn, vriendelijke service, waar mogelijk kleinschalig zijn maar vooral het “lekker bly” gevoel van een beetje thuis voelen is belangrijk. Onze naam betekent tenslotte ‘goed vertoeven’ (lekker verblijven) in het Afrikaans.

Ontwijken van massa toerisme! Ontdek unieke plekjes in zuidelijk Afrika die soms zelfs ook bij de plaatselijke bevolking minder of on/bekend zijn! In Mauritius is keus aan u.

*Zuidelijk Afrika - zelf rijden of individueel gegidste privéreis? Meer dan 90% van onze klanten rijden zelf door Zuid-Afrika, Namibië en/of Botswana. Voor wie niet zelf wilt rijden bieden wij een typisch Lekkerbly oplossing aan. Toch een eigen route maar dan met uw eigen privé gids/chauffeur, dit is wel duurder maar ideaal voor families of vrienden groepen die niet zelf willen rijden maar ook niet samen met een groep met vreemden op reis willen! In Mauritius is de vervoer van en naar de luchthaven altijd ingesloten. Zelf rijden in Mauritius is mogelijk, wij bieden een breed assortiment van huurauto's aan. Let op: Wij bieden geen groepsreizen aan.

Mauritius Strandvakantie

Mauritius bied de reiziger dan ook een groot verscheidenheid aan van verschillende accommodaties over het hele eiland. Over het algemeen zijn er luxe all-in resorts over hele eiland te vinden maar voor de echte leuke en meer kleinschalige accommodaties moet je in het noorden zijn.

Ontwijken van massa toerisme of niet? In Mauritius is keus aan u. Afgelegen en weg van de drukte of lekker gezellig met een grote keus aan winkeltjes, restaurant en andere activiteiten. Afhankelijk van uw wensen bieden wij u advies over de verschillende opties om het zo goed mogelijk aan te laten sluiten op uw wensen. Waar een accommodatie gelegen is kan bepalend zijn of de gehele vakantie aan uw verwachtingen voldoet of niet. Een gewone strandvakantie van een paar dagen of het eiland verkennen? Het lengte van uw verblijf en wat u graag wilt doen is in de regel bepalend voor welke verblijf en vooral welke plaats u overnacht en daarom ook echt aansluit op uw unieke wensen.

Ook in Mauritius zijn alle door ons aangeboden accommodaties door één van onze team gekeurd maar hier worden de wensen eerder afgestemd op een tropische vakantie. 

Zuidelijk Afrika rondreizen (Zuid-Afrika, Namibië & Botswana)

3 Gouden regels (tips) bij het uitzetten van een echte maatwerk rondreis.

1) Zuidelijk Afrika - Plannen van uw overnachtingen. Waar mogelijk plannen wij nooit 2 één nacht stops in een rij. Een goede rust is essentieel voor een relaxte vakantie. Het spreekt voor zich dat de accommodaties behalve aansluiten op uw wensen ook schoon en netjes moeten zijn. - Extra verblijf in Mauritius? - Wij helpen u graag aansluitend op uw zuidelijk Afrika reis een mooie begin of afsluiten op deze prachtige tropische eiland te realiseren.

2) Zuidelijk Afrika - Neem de tijd. Wij geven voor zover mogelijk per bijzondere omgeving en bezienswaardigheid u voldoende tijd om deze dan ook goed te ervaren. Een land zoals Zuid-Afrika (meer dan 30 keer de grote van Nederland) kan nooit in enkele weken gezien worden. Wij laten u liever minder zien dan om alles in één reis te proppen waardoor de reis een gejaagd karakter krijgt. - Extra verblijf in Mauritius? - Wij helpen u graag aansluitend op uw zuidelijk Afrika reis een mooie begin of afsluiten op deze prachtige tropische eiland te realiseren.

3) Zuidelijk Afrika - Rekening houden met de afstand die u gaat rijden. De wegen in Zuid-Afrika zijn over het algemeen uitstekend (zelfs voor Nederlandse standaarden) en veel minder druk. Per keer dat u van accommodatie veranderd moet u rekening houden met een gemiddelde van ca 350 km. Dit kan in de praktijk wisselen van minder dan 100 km tot meer dan 500 km afhankelijk van de wegen die u gaat rijden en de omgeving waar u door rijdt. - Extra verblijf in Mauritius? - Wij helpen u graag aansluitend op uw zuidelijk Afrika reis een mooie begin of afsluiten op deze prachtige tropische eiland te realiseren.

Meer weten of heeft u vragen? Bel of mail ons.
Tel: 0522 252 000 of e-mail naar:  info@lekkerbly.nl

Bent u echt alleen ‘s avonds of in het weekend bereikbaar?
Wij maken graag een afspraak om u terug te bellen wanneer het u beter uit komt!

U bent ook van harte welkom bij ons op kantoor, het Lekkerbly team staat voor u klaar.
Klik hier voor onze openingstijden en/of om een afspraak te maken.

Let op: Kostenberamingen en offertes zijn altijd gratis en zonder verdere verplichtingen.

Mauritius Strandvakantie.

U kunt een Mauritius strandvakantie als enige bestemming en vakantie boeken of als toevoeging voor of na uw zuidelijk Afrika reis.

Een prijsopgave aanvragen voor uw eigen unieke zuidelijk Afrika reisschema met of zonder Mauritius is gratis en makkelijk te doen in 3 korte stappen. Vluchten al geboekt? Geen punt. Vermeld bij uw aanvraag de vluchtgegevens en wij zorgen ervoor dat de prijsopgave aansluitend op uw aankomst en vertrek gegevens aangeboden word. Het aanbieden van een uniek reisschema in zuidelijk Afrika en prijsopgave daarvoor kan meestal binnen een dag of twee. Met al onze contacten en als erkend touroperator en agent voor alle nationale parken in zuidelijk Afrika, zijn wij in staat u een perfect op uw wensen aansluitende reis aan te bieden tegen een betaalbare prijs.

Stap 1) Oriëntatie

Om u een idee te geven wat uw reiswensen gaan kosten vragen wij een offerte aanvraag formulier in te voltooien en aan ons op te sturen of telefonisch contact op te nemen en zo uw wensen aan ons kenbaar te maken. In de regel ontvangt u na enkele dagen (meestal niet meer dan 2 tot 3 dagen) een uitgebreide voorlopige offerte of kostenraming. Indien u haast heeft en snel een antwoord wil raden wij u aan direct telefonisch contact op te nemen. In de voorlopige offerte ontvangt u een uitgebreide overzicht van 1) overnachtingsplaats* en op welke basis uw overnacht 2) vervoermiddel indien gevraagd (bijv. huurauto type) 3) vluchtbeschikbaarheid en 4) alle andere te verwachten kosten (**ook kosten die u later ter plaatsen zal maken.) Indien het niet geheel aan uw verwachtingen voldoet kunnen wij (indien gewenst) de kosteberaming en/of reisplan etc. verder aanpassen tot het wel aan uw wensen en eisen voldoet. Indien wij deze punt bereiken gaan wij graag over naar stap 2.

*Accommodaties worden aangeraden maar niet aangeboden bij de eerste voorlopige offerte of kostenramingen. Pas als u zeker weet dat de voorgestelde reis en aangeraden accommodatie precies bij u past gaan wij over tot het voorlopig boeken van alle diensten.**Lokale kosten zoals bijvoorbeeld uit eten, toegangsgelden en benzine (indien u een huurauto heeft ingesloten).

Kantoor lekkerbly

Stap 2) Offerte

Uw vluchten worden indien gewenst in optie geplaatst en indien gewenst de huurauto/s word/en gecontroleerd en waar nodig voorlopig geboekt. Hierna gaat ons kantoor in Zuid-Afrika alle door ons in gedachte accommodaties bellen en voorlopig boeken. Alleen indien alles perfect op elkaar aansluit en volgens ons aan uw reiswensen voldoet ontvangt u van ons een offerte met alle informatie en prijzen die voor een bepaalde tijd geldig is. Een offerte maken kost in de regel tussen de 4 en 6 werkdagen. Bij acceptatie van de offerte ontvangt u van ons een boekingsbevestiging en gaan wij over tot de volgende stap.

Stap 3) Bevestigen en boeken

De ideale reis voor u is nu bepaald en wij gaan alle door ons aangeboden diensten vastleggen. U kunt alvast beginnen met het voorgenieten en vooruit kijken naar uw reis!

Waarom ook uw vliegticket op maat?
Aansluitend bij het aanbieden van een mooie landarrangement en strandvakantie hoort natuurlijk een passende vliegticket. Wij zoeken graag de beste vluchten voor u uit en plaatsen deze dan kosteloos en vrijblijvend tijdelijk in optie. Dit bied u de kans de rest van de reis in overleg met uw reispartner/s en ons verder uit te zoeken. Let op: Prijzen van vluchten worden vaak bepaalt door hoe vol de vluchten zit en verschillen daarom soms van dag tot dag.

Wat gebeurd in geval van een tijdswijziging of vertraging? Of u nu zelf uw vliegticket heeft geboekt of via ons maakt geen verschil. Bij het boeken van een compleet landarrangement en strandvakantie assisteren wij u direct om de uw gehele reis weer aansluitend op uw vlucht te maken.

Lekkerbly bied u een zeer compleet pakket inclusief verscholen kosten die u anders ter plaatse zou tegen komen. Hierdoor zijn wij niet altijd het aller goedkoopste maar wel goede waarde voor uw geld. Als erkende zuidelijk Afrika specialist en door de vele goede contacten zijn wij in staat uw reis voor zover mogelijk op uw reiswensen af te stemmen. Bovendien bieden wij u ook een brede scala aan allerlei extra activiteiten of excursies aan om uw reis helemaal af te ronden.

Meer weten of heeft u vragen? Bel of mail ons.
Tel: 0522 252 000 of e-mail naar:  info@lekkerbly.nl

Bent u echt alleen ‘s avonds of in het weekend bereikbaar?
Wij maken graag een afspraak om u terug te bellen wanneer het u beter uit komt!

U bent ook van harte welkom bij ons op kantoor, het Lekkerbly team staat voor u klaar.
Klik hier voor onze openingstijden en/of om een afspraak te maken.

Let op: Kostenberamingen en offertes zijn altijd gratis en zonder verdere verplichtingen.

Als geboren en getogen Zuid-Afrikanen weten wij precies waar en hoe u het beste onze prachtige werelddeel veilig en stres vrij kunt bezoeken en beleven! Ook worden onze Zuidelijke Afrika Reizen aangeboden onder SGR voorwaarden en uitgevoerd in Zuidelijk Afrika volgens SATSA Bonded regels. Wij zijn in Nederland aangesloten bij de SGR en onze Zuid-Afrika kantoor is aangesloten bij de TTA Tswane Tourism Association - nr. TTA/BRO/17/1

Service, veiligheid & gemoedsrust (Zuid-Afrika – Namibië – Botswana)

Wij bieden een ongekende service, back up en zekerheid aan ondersteund door een gratis kaartenboek, een gedetailleerde accommodatie route beschrijving, GPS systeem en een 24 uur per dag back up service door geheel Zuidelijk Afrika. Ook zijn wij in onafhankelijk onderzoek door de ANWB aangegeven als echte Zuid-Afrika specialist! (Wereldreisgids – Zuid-Afrika pag 88) Voor het geval dat u onverwacht problemen ervaart tijdens uw reis in Mauritius is de noodnummer van Nederlandse kantoor 24/7 beschikbaar.

Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR)

Lekkerbly Tours & Safaris (KvK 05073805) is aangesloten bij SGR.  U kunt dit controleren via www.sgr.nl Binnen de grenzen van de SGR-garantieregeling vallen de op deze internetsite gepubliceerde reizen onder de garantie van SGR. Deze SGR-garantie houdt in dat de consument ervan verzekerd is dat zijn vooruitbetaalde reisgeld wordt terugbetaald als de wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen prestatie niet kan nakomen. Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorg gedragen voor de terugreis.

SGR deelnemersnummer 3607

Meer weten of heeft u vragen? Bel of mail ons.
Tel: 0522 252 000 of e-mail naar:  info@lekkerbly.nl

Bent u echt alleen ‘s avonds of in het weekend bereikbaar?
Wij maken graag een afspraak om u terug te bellen wanneer het u beter uit komt!

U bent ook van harte welkom bij ons op kantoor, het Lekkerbly team staat voor u klaar.
Klik hier voor onze openingstijden en/of om een afspraak te maken.

Let op: Kostenberamingen en offertes zijn altijd gratis en zonder verdere verplichtingen.

4 nachten vanaf: 329 per persoon

Goed verzorgde apartement incl. ontbijt gelegen aan de strand!

 • icon actief
 • icon cultuur
 • icon kinderen
 • icon romantiek
 • icon stilte
 • icon landschap
 • icon malariavrij

4 nachten vanaf: 439 per persoon

Uitstekende aan strand gelegen familie vriendelijk hotel.

 • icon actief
 • icon cultuur
 • icon kinderen
 • icon romantiek
 • icon stilte
 • icon golf
 • icon landschap

4 nachten vanaf: 469 per persoon

Laat je verwennen in deze goed gelegen boutique hotel.

 • icon actief
 • icon cultuur
 • icon romantiek
 • icon stilte
 • icon golf
 • icon landschap
 • icon malariavrij

4 nachten vanaf: 489 per persoon

Ideale vakantie resort voor de hele familie.

 • icon actief
 • icon cultuur
 • icon kinderen
 • icon romantiek
 • icon stilte
 • icon golf
 • icon landschap

4 nachten vanaf: 599 per persoon

Luxe resort voor wie echt verwend wilt worden.

 • icon actief
 • icon cultuur
 • icon kinderen
 • icon romantiek
 • icon stilte
 • icon golf
 • icon landschap

4 nachten vanaf: 1189 per persoon

Dompel jezelf onder in volledige luxe.

 • icon actief
 • icon cultuur
 • icon kinderen
 • icon romantiek
 • icon stilte
 • icon golf
 • icon landschap

7 nachten vanaf: 489 per persoon

Goed verzorgde apartement incl. ontbijt gelegen aan de strand!

 • icon actief
 • icon cultuur
 • icon kinderen
 • icon romantiek
 • icon stilte
 • icon landschap
 • icon malariavrij

7 nachten vanaf: 689 per persoon

Uitstekende aan strand gelegen familie vriendelijk hotel.

 • icon actief
 • icon cultuur
 • icon kinderen
 • icon romantiek
 • icon stilte
 • icon golf
 • icon landschap
TOPPER

7 nachten vanaf: 724 per persoon

Laat je verwennen in deze goed gelegen boutique hotel.

 • icon actief
 • icon cultuur
 • icon romantiek
 • icon stilte
 • icon golf
 • icon landschap
 • icon malariavrij

7 nachten vanaf: 774 per persoon

Ideale vakantie resort voor de hele familie.

 • icon actief
 • icon cultuur
 • icon kinderen
 • icon romantiek
 • icon stilte
 • icon golf
 • icon landschap

7 nachten vanaf: 949 per persoon

Luxe resort voor wie echt verwend wilt worden.

 • icon actief
 • icon cultuur
 • icon kinderen
 • icon romantiek
 • icon stilte
 • icon golf
 • icon landschap

7 nachten vanaf: 1896 per persoon

Dompel jezelf onder in volledige luxe.

 • icon actief
 • icon cultuur
 • icon kinderen
 • icon romantiek
 • icon stilte
 • icon golf
 • icon landschap

Mauritius Relax Strandvakantie

Een prachtige tropische eiland ideaal als relax en/of strand vakantie! Het exotische eiland Mauritius met zijn vriendelijke mensen, kilometers lange witte zandstranden, kleurige koraalriffen wuivende palmbomen omgeven door een azuurblauwe Indische Oceaan is ook ideaal om even voor of na uw safari te relaxen. Wij helpen u graag uw unieke reiswensen te vervullen!

Mauritius, wie droomt niet van dit prachtige eiland met witte stranden, azuur blauwe zee, kleurige bloemen en een vriendelijke bevolking? Mauritius hoort tot de bestemming die je tenminste éénmaal in je leven bezocht moet hebben. Met je partner romantisch dromend over de toekomst genieten van de zon die langzaam in de zee zakt terwijl er een verdwaald vissersbootje voorbij vaart. Mauritius wordt dan ook vaak beschreven als ‘een schitterende kristal in de turkooizen wateren van de Indische Oceaan’!

Mauritius familie strandvakantie

Voor wie met de familie of kleine kinderen op vakantie willen gaan is Mauritius ideaal. Behalve dat de tijdsverschil beperkt is zijn de temperaturen ook veel meer gematigd dan bijvoorbeeld het Caribisch gebied. Iedere bestemming kent zijn risico’s en beperkingen maar Mauritius is niet alleen een veilige vakantie bestemming maar vooral vriendelijk. Bij de grotere hotels en resorts zijn er vaak speeltuintjes, kinderzwembadjes en kids clubs waar activiteiten meestal dagelijks geregeld worden. Voor de oudere jeugd is het verblijf in een plek als Grand Baie of Pereybere waar er wat meer van een uitgaansleven bestaat en dus meer te doen is aan te raden.

Romantische of rustige strandvakantie

Sommige hotels hanteren een volwassen alleen concept en jonge kinderen zijn er niet welkom. Ideaal voor wie de drukte van kleine kinderen wilt ontwijken. Ook zijn deze hotels vaak gewild voor romantische vakantie of huwelijksreis.

Culinair Mauritius.

De keuken op Mauritius is zeker het ontdekken waard. Overal groeien kokosnoten, bananen en ananassen. Vanwege de vermenging van de verschillende culturen is er een overheerlijke “fusion” keuken ontstaan. Ook wordt er op het eiland veel suikerriet verbouwd waardoor er ook rum gestookt wordt. Deze rum word dan ook vaak gebruikt in gerechten maar vooral in dessert. Als afronding is de lokaal verbouwde koffie een heerlijke afsluiting.

In het noorden van Mauritius vind je bijna overal restaurants en bars waar je kunt eten en drinken. Op straat en bij de stranden vind je kraampjes waar meestal heerlijke lokale gerechten worden gemaakt. Veel hotels en resorts hebben grote terrassen waar je kunt lunchen, dineren en ontbijten.

Mauritius Strand8