Strand Vakantie Mauritius Appartement

Deze in Pereybere rustig gelegen appartementen complex is relatief kleinschalig en heeft een eigen strand. De bekende en mooie openbare strand van Pereybere ligt vlak naast de appartementen en is eenvoudig te bereiken. In de buurt zijn talloze stalletjes met eten, restaurants en enkele kleine supermarkten. Hoewel er ook winkeltjes zijn is de atmosfeer hier een stuk meer relaxed en rustiger dan in het centrum van Grand Baie zelf dat makkelijk en goedkoop met een taxi te bereiken is.

Voor wie met de familie of kleine kinderen op vakantie willen gaan is Mauritius ideaal. Behalve dat de tijdsverschil beperkt is zijn de temperaturen ook veel meer gematigd dan bijvoorbeeld het Caribisch gebied. Iedere bestemming kent zijn risico’s en beperkingen maar Mauritius is niet alleen een veilige vakantie bestemming maar vooral vriendelijk. Bij de grotere hotels en resorts zijn er vaak speeltuintjes, kinderzwembadjes en kids clubs waar activiteiten meestal dagelijks geregeld worden. Voor de oudere jeugd is het verblijf in een plek als Grand Baie of Pereybere waar er wat meer van een uitgaansleven bestaat en dus meer te doen is aan te raden.

9 dagen vanaf: 489 per persoon

Reisvoorstel aanvragen

Reisschema Reis van dag tot dag

Plaats of parknaamNachtenOp basis van
Schiphol/Johannesburg/Kaapstad0Vlucht
Pereybere7B&B
Sir Seewoosagur Ramgoolam Int Airport0Vlucht
Totaal nachten7
Legenda: B&B* = Logies en ontbijt, HP = Halfpension, VP = Volpension, NP = Nat Park, SC = Self catering (bed alleen + eigen kook gerieven), CF = conservation fees (toegangsgelden), GD = Game drive (Safari rit) *verblijf in guesthouse, lodge, hotel etc.

9 dagen v/a € 489,- p/p

Offerte aanvragen


*Prijzen zijn indicatief en kunnen wisselen afhangende van seizoen, exclusief internationale vluchten en gebaseerd op 2 personen die samen reizen en incl. accommodatie op B&B basis en luchthaven shuttle/taxi. 
Minimum verblijf = 2 nachten. Uitsluitend op B&B basis.
MEER INFORMATIE OF VRAGEN? BEL ONS GERUST OP +31(0)522 252 000 
ONS TEAM STAAT VOOR U KLAAR!.

Foto's Strand Vakantie Mauritius Appartement

 • 3star-apartement.jpg
 • Mauritius-Map-Pereybere.jpg
 • activities-1920x720.jpg
 • apartment-loft-partial-sea-view-031-1280x853.jpg
 • lekkerbly-mauritius-3.jpg
 • lekkerbly-mauritius-4.jpg
 • Mauritius culture1
 • Mauritius culture3
 • Mauritius culture5
 • Mauritius Strand1
 • Mauritius Strand4
 • Mauritius Strand5

Van dag tot dag

1 Schiphol/Johannesburg/Kaapstad

U vertrekt vanaf Schiphol met een overstap en aankomst is meestal de volgende ochtend vroeg (afhangende van met wie u vliegt). Indien u vanaf Johannesburg of Kaapstad vertrekt komt u meestal laat 's middags aan.  Uw shuttle of taxi staat voor u klaar om u naar uw accommodatie te brengen. De rit naar het noorden duurt in de regel iets minder dan 1,5 uur. De wegen zijn prima onderhouden en de grootste deel van het route gaat over snelweg of 4 baan wegen. U kunt onderweg gelijk genieten van de tropische landschappen.

2 Pereybere

U kunt de komende dagen heerlijk relaxen en genieten van de heerlijke tropische klimaat. Deze in Pereybere rustig gelegen appartementen complex is relatief kleinschalig en heeft een eigen strand. De bekende en mooie openbare strand van Pereybere ligt vlak naast de appartementen en is eenvoudig te bereiken. In de buurt zijn talloze stalletjes met eten, restaurants en enkele kleine supermarkten. Hoewel er ook winkeltjes zijn is de atmosfeer hier een stuk meer relaxed en rustiger dan in het centrum van Grand Baie zelf dat makelijk en goedkoop met een taxi te bereiken is. 
Bepaal zelf u verblijfsduur. Minimum verblijf 2 nachten.

3 Sir Seewoosagur Ramgoolam Int Airport

U heeft nog de ochtend alle tijd om even rustig te genieten voor u richting luchthaven gaat.