Reizen naar Zambia?

Het land van de legendarische Afrikaanse wandelsafari, Victoria Falls, de wilde Zambezi-rivier, een overvloed aan wilde dieren en ongetemde wildernis – alles in één vriendelijk land. Hier vind je enkele van de beste safari-ervaringen ter wereld, inclusief persoonlijke ontmoetingen met de natuur in haar meest onbelemmerde vorm.

Overzicht van onze safari's en reizen? Klik hier (volgt binnenkort)

Wij helpen u graag met een gratis advies of een maatwerk reisvoorstel!

Erkend als een van de veiligste landen ter wereld om te bezoeken, leven de gastvrije mensen van Zambia in vrede en harmonie. Gezegend met enorme watermassa's en uitgestrekte open ruimtes en een wildrijke natuur, biedt Zambia onvergetelijke vakanties waarin je het echte Afrika verkent.

Katundu Workshop

Haar fantastische wildparken zijn veelal op relatief korte afstand van elkaar gelegen en behoren zelfs tot de meeste ongerepte van Afrika! Vooral South Luangwa en Kafue National Park zijn zeker een bezoek waard. Om uw reis mooi af te sluiten is een paar dagen relaxen bij de Victoria Falls een must (of ga voor een relaxte strand vakantie naar Lake Malawi).

20210830 5981 max2000x1200

We hebben de afgelopen jaren hard gewerkt aan het ontwikkelen van deze mooie bestemming. In samenwerking met onze lokale partners willen wij binnen de komende maanden meerdere mooie luxe safari reizen kunnen aanbieden naar vooral South Luangwa, Kafue en natuurlijk de Lower Zambezi met misschien een strandvakantie aan het einde in Malawi?

 Kaya Mawa 2022 69.diving beach

Hebben wij uw interesse gewekt neem dan gerust contact op met ons voor een persoonlijk op maat gemaakte reisvoorstel en wie weet kunt u binnenkort ook van deze prachtige bestemming gaan genieten!

Wij zijn direct bereikbaar op alle weekdagen tussen 09:30 en 16:00.
Tel: 0522 252 000 
e-mail:  info@lekkerbly.nl

Wij ontvangen u ook graag bij ons op kantoor.
Wij maken graag tijd voor u, daarom werken wij op afspraak.

Bent u echt alleen ’s avonds of in het weekend bereikbaar?
Stuur ons een e-mail en één van onze team belt u terug op een tijdstip dat u uitkomt!

20220120 3029 max2000x1200

20220124 5610 max2000x1200

Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR)

Lekkerbly Tours & Safaris (KvK 05073805) is aangesloten bij SGR.  U kunt dit controleren via www.sgr.nl Binnen de grenzen van de SGR-garantieregeling vallen de op deze internetsite gepubliceerde reizen onder de garantie van SGR. Deze SGR-garantie houdt in dat de consument ervan verzekerd is dat zijn vooruitbetaalde reisgeld wordt terugbetaald als de wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen prestatie niet kan nakomen. Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorg gedragen voor de terugreis. SGR deelnemersnummer 3607