Strand Vakantie Mauritius Relaxed

Mauritius, wie droomt niet van dit prachtige eiland met witte stranden, azuur blauwe zee, kleurige bloemen en een vriendelijke bevolking? Mauritius hoort tot de bestemming die je tenminste éénmaal in je leven bezocht moet hebben. Met je partner romantisch dromend over de toekomst genieten van de zon die langzaam in de zee zakt terwijl er een verdwaald vissersbootje voorbij vaart. Mauritius wordt dan ook vaak beschreven als een schitterende kristal in de turkooizen wateren van de Indische Oceaan!

Mauritius voldoet bij uitstek aan de droombeeld van aan witte stranden met felblauw water en wuivende palmbomen, echte tropische stranden die aan ieders verwachting voldoet. Vooral honeymooners hebben Mauritius hoog op hun verlanglijstje staan als vakantiebestemming! Ook is er een echt relaxte sfeer en weinig drukte vanwege de vele kilometers aan mooie strand.

Voor wie met de familie of kleine kinderen op vakantie willen gaan is Mauritius ideaal. Behalve dat de tijdsverschil beperkt is zijn de temperaturen ook veel meer gematigd dan bijvoorbeeld het Caribisch gebied. Iedere bestemming kent zijn risico’s en beperkingen maar Mauritius is niet alleen een veilige vakantie bestemming maar vooral vriendelijk. Bij de grotere hotels en resorts zijn er vaak speeltuintjes, kinderzwembadjes en kids clubs waar activiteiten meestal dagelijks geregeld worden. Voor de oudere jeugd is het verblijf in een plek als Grand Baie of Pereybere waar er wat meer van een uitgaansleven bestaat en dus meer te doen is aan te raden.

6 dagen vanaf: 439 per persoon

Reisvoorstel aanvragen

Reisschema Reis van dag tot dag

Plaats of parknaamNachtenOp basis van
Schiphol0Vlucht
Grand Baie4B&B
Sir Seewoosagur Ramgoolam Int0vlucht
Totaal nachten4
Legenda: B&B* = Logies en ontbijt, HP = Halfpension, VP = Volpension, NP = Nat Park, SC = Self catering (bed alleen + eigen kook gerieven), CF = conservation fees (toegangsgelden), GD = Game drive (Safari rit) *verblijf in guesthouse, lodge, hotel etc.

6 dagen v/a € 439,- p/p

Offerte aanvragen


*Prijzen zijn indicatief en kunnen wisselen afhangende van seizoen, vluchtprijzen en overnachtingsniveau! Prijzen zijn gebaseerd op 2 personen die samen reizen en zijn standaard incl. accommodatie, en interne vluchten, 24/7 back up ter plaatsen & meer! 
MEER INFORMATIE OF VRAGEN? BEL ONS GERUST OP +31(0)522 252 000 ONS TEAM STAAT VOOR U KLAAR!.

Foto's Strand Vakantie Mauritius Relaxed

 • 3starplus-hotel.jpg
 • Mauritius-Map-Pereybere.jpg
 • merville-restaurant-2.jpg
 • merville-rooms-3.jpg
 • Merville-spa-1.jpg
 • merville-sport-1.jpg
 • merville-sport-2.jpg
 • lekkerbly-mauritius-2.jpg
 • lekkerbly-mauritius-3.jpg
 • Mauritius Strand1
 • Mauritius Strand4

Van dag tot dag

1 Schiphol

U vertrekt vanaf Schiphol met een overstap. Aankomst is de volgende ochtend vroeg.

2 Grand Baie

U kunt de komende dagen heerlijk relaxen en genieten van de heerlijke tropische klimaat. 

3 Sir Seewoosagur Ramgoolam Int

U heeft nog de ochtend alle tijd om even rustig te geneieten voor u richting luchthaven gaat.