Personen: 2 | Periode: Maart 2023 |

We komen zeker weer terug bij jullie

Vlak voor Corona de wereld overging waren we al bezig met Anja om alles te plannen. Maar het kon toen echt niet. Zuid Afrika ging op slot.

Maar dit jaar mocht het weer en Anja kon het programma zo weer uit de kast halen. En wat was het weer fijn om in Zuid Afrika te zijn.

We gingen met het idee naar Kgalagadi om dit nog één keer te doen. Dit zou dan de derde keer worden, maar dan alleen ruim 2 weken alleen Kgalagadi.

We hebben ons geen dag verveeld. Iedere dag was weer een belevenis. Na terugkomst ook Anja meteen laten weten dat we weer terug komen om dit nog een keer te doen.

Wat zo fijn is, is dat Anja, omdat we een echte 4x4 moesten hebben, vlak voordat we vertrokken zelf heeft geinformeerd of de juiste auto klaar stond. Dat geeft toch wel een gerust gevoel.

Maart in Kgalagadi was voor ons weer wat anders dan de vorige keren. Het was wel droog maar er was toch wat meer groen en wuivende grassen. Een fantastisch seizoen om dit park te bezoeken. En af en toe een buitje? Goed voor de natuur!

Anja en Simon, dank jullie beiden en zoals ik al schreef, we komen zeker weer terug bij jullie.

Bitterpan drinkplaats 002