Personen: 4 | Periode: Augustus 2011 |

Beste Anja en Simon,

Wij willen jullie nogmaals van harte bedanken voor de supermooie reis die jullie voor ons verzorgd hebben.

Het was niet de eerste keer dat we van jullie aanbod gebruik maakten en hopelijk ook niet de laatste. Wat zo leuk is bij jullie is dat de reis al in Steenwijk begint. We hadden zelf met onze vrienden al veel voorbereidend werk gedaan. Samen met jullie opmerkingen en aanvullingen begon onze eerste vakantiedag al in Steenwijk.

De onderkomens waar jullie voor gezorgd hadden waren fantastisch, sfeervol en gezellig. Ook het glutenvrij dieet was goed geregeld. De auto (bijna nieuw) heeft ons 8500km zonder enig probleem van Kaapstad tot Noord Namibië en weer terug gebracht.

Het begon in Mount Ceder, wat een mooi gebied en een prachtig onderkomen. Het Taleni tentenkamp bij Etosha is een echte aanrader. Ook de Himbatour was geweldig, niet nep maar echt! Niet te vergeten Bambatsi met de geweldige eigenaren.

Het hoogtepunt van de reis was de 65st verjaardag van Tiny. Dit hadden jullie prachtig voor elkaar. Tijdens de Tommy’s Desert Tour in Swakopmund met de champagne daar hoog in de duinen. Dit was echt een onvergetelijke dag. (zie foto) Dank zei jullie!

In Swakopmund hadden we een Permit gehaald, zodat we op weg naar Sossusvlei de welwitschia drive konden doen. Weer terug in Zuid Afrika zijn we van Springbok over de R355 en R357 naar Nieuwoudtville gereden dit is een aanrader,een super mooie weg in het bloemen seizoen. Ook in het verblijf Kliprivier en Mooi bly in Paarl was het mooi Lekkerbly.

Wij kunnen iedereen, die een mooie GOED verzorgde reis wil maken, aanraden om van jullie diensten gebruik te maken.

Baie Baie Dankie,
ook aan de rest van jullie team

Tiny en Frans Geelen en Marijke en Hennie Dinnissen.

P.S: Van ons mogen jullie dit op jullie website plaatsen.