Personen: 4 | Periode: Oktober 2008 |

Beste Anja en Simon,

We zijn al weer 2 weken thuis, de hoogste tijd dus om jullie allen hartelijk te bedanken voor de activiteiten die jullie hebben gedaan om ons een fantastische en onvergetelijke vakantie te bezorgen. De organisatie van onze reis en vooral de informatie daarover was uitstekend in orde. We hebben met volle teugen genoten van deze reis en ik hoorde mijn reisgenoten na een paar dagen nog zeggen: “wat een mooie vakantie, zoiets hebben we nog nooit meegemaakt!!”
We voelden ons op woensdag 1 oktober j.l. al onmiddellijk thuis toen we landen op het vliegveld van Johannesburg. Bart stond ons in de aankomsthal op te wachten om ons te voorzien van de nodige informatie en ons naar ons eerste logeeradres in Pretoria te brengen. Buitengewoon hartelijk werden we ontvangen door onze gastheer Gert van Liza’s Cottage. De volgende dag volgde de kennismaking met Pretoria met onze voortreffelijke gids Joke. De derde dag mochten we het allemaal zelf gaan doen en reden we via het Panorama gebied naar het Kruger park. We hebben werkelijk alles wel gezien wat er te zien viel in dit park. Fantastisch!
Met de nodige tussenstops zoals St. Lucia, de Golden Gate NP, Addo, de Tuin route ,Stellenbosch belanden we uiteindelijk in Kaapstad. Een machtige stad waar we nog wel een paar dagen langer hadden willen blijven. Maar helaas het zat er op en moe maar zeer voldaan werden we bij thuiskomst blij verrast met een “welkom thuis” mailtje van jullie.

We kijken met veel plezier terug op een zeer geslaagde reis en niet in de laatste plaats op de prima accommodaties die we onderweg troffen. Graag willen we Bart hartelijk dank zeggen voor het regelen van een andere auto toen onze eerste limousine ons even niet verder wilden brengen.

Beste mensen, wellicht zullen we nog eens terugkeren naar die andere wereld die Zuid-Afrika heet. Daarbij zullen we dan weer graag gebruik maken van jullie diensten.

Nogmaals hartelijk dank en graag tot ziens!

Jan Tuyl en Toos Nanning
Joke en Eric Louwersheimer