Personen: 10 | Periode: Juli 2014 |

Hallo Anja

Nu een wat uitgebreider reisverslag.
Het was allemaal weer prima geregeld. Er stond op Dubai en op Johannesburg een medewerker klaar met rolstoel en we werden netjes begeleid. Ook naar de huurauto’s toe.
Onze logeeradressen waren weer prachtig. Alleen het eerste B&B stond verkeerd aangegeven op de routebeschrijving (Bedankt voor het doorgeven van dit informatie. Wij hebben dit gelijk aangepast.). Op de voucher stond het goede adres. De mensen schrokken zich een hoedje toen wij met 10 voor de deur stonden. Was vrij snel geregeld.
De routes hadden iets uitgebreider beschreven kunnen worden, was soms makkelijker geweest. (Vanwege de snelle verandering in de wegennetwerk in Zuid-Afrika is er besloten om met GPS te werken gezien deze beter aansluit op de steeds wisselende netwerk.)
In Durban hebben we een tour gedaan. Zijn met haar naar de Indiase en Afrikaanse markt geweest. Zelfs naar de medicijnmarkt welke erg indrukwekkend was. Afgesloten met een lunch in een Indiaas restaurant. Was super!! Een geweldige vrouw.
Het mooiste verblijf hebben we toch wel in Sint Lucia gehad. Wat een prachtig B&B!! De Nederlands eigenaren waren op vakantie en het B&B werd gedraaid door een moeder en dochter. De moeder wist ontzettend veel te vertellen over Zuid-Afrika, mooie verhalen. Hebben van alles voor ons geregeld, zeevissen voor de mannen en snorkelen de laatste dag dat we daar waren. De boottrip over het meer was super mooi, eigenlijk alles wel wat we daar gedaan en gezien hebben.

We hebben weer een super vakantie gehad en zijn nog steeds verliefd op Zuid-Afrika. Heel bijzonder dat we met onze kinderen en hun vriendinnen deze reis hebben gemaakt.
Nogmaals mijn complimenten namens iedereen voor de organisatie.

Komen zeker bij jullie terug want we zijn nog lang niet uitgekeken op het baie mooie Zuid-Afrika.

Groetjes Lia van Grinsven