Personen: 2 | Periode: Juni 2011 |

He Anja,

Nog bedankt voor de geweldig mooie lodges en de tour op onze huwelijksdag! De reis was fantastisch en de onderkomens op veel plekken boven verwachting! We hebben zo enorm veel gezien en meegemaakt dat het allemaal nog een beetje moet bezinken.

Het B&B in Swaziland bv. was zo geweldig! Eenvoudig maar goed qua voorziening maar zo enorm gastvrij! De familie van Greet en haar broer (eigenaresse) was over uit Belgie en we hebben samen met hen een enorm gezellige avond gehad!! Swaziland zelf vonden we ook indrukwekkend en zijn zeker van plan over een aantal jaar dit uitgebreider te gaan bezoeken! Zuid-Afrika was een belevenis! Al vonden we wel het zuiden te westers (maar het was natuurlijk wel fijn om onze dochter te kunnen bezoeken) en zouden we een volgende keer vanaf St Lucia beginnen. Zowat daar kregen we het echte afrika gevoel! Toch was ook het zuiden een ervaring die goed was om mee te maken hoor! Robben-eiland was heel indrukwekkend en slapen op verschillende boerenbedrijven was ook mooi om mee te maken evenals De Golden-Gate!! We willen je ook nog bedanken voor het laten opsturen van onze vergeten tas etc. Het mooiste was nog dat er 1, 1/2 fles wijn inzat welke we uiteindelijk niet mee mochten nemen het vliegtuig in. Die flessen hebben dus het halve land door gereisd, helemaal voor niets!

Jullie hebben een geweldige reis voor ons samengesteld en we willen jullie daarvoor becomplimenteren! Het enige waar we wel aanmerkingen op hebben is toegevoegde kaartjes welke onleesbaar waren en op verschillende B&B”s het ontbreken van een adres. Daar zouden jullie bij het ontbreken van een straatnaam de dichtstbij gelegen straat hebben kunnen vermelden. we hadden een tom-tom bij en dan hadden we vanaf deze straat kunnen gaan zoeken. Crystal Springs, een eind voorbij Pilgrims rest gelegen,werd aangegeven alsof het nabij Graskop lag, wat verwarring schiep en waar we enorm hebben moeten puzzelen en vragen om eruit te komen.Verder alleen maar complimenten hoor!!!(wij werken er aan de kaartjes voor iedereen beter leesbaar te maken maar de Tom Tom gebruiken in Zuidelijk Afrika is voorlopig niet geheel zonder problemen. Adressen en telefoonnummers staan altijd op de vouchers.)

Ook de tour op onze laatste dag was een aanrader en een goede invulling van zo’n vaak verloren dag!

Baie Dankie!