Personen: 2 | Periode: September 2010 |

Hallo Anja,

Wij zijn al weer een paar dagen thuis.
Alles is prima verlopen en we hebben een prachtige vakantie gehad.
24 riviere was prachtig. Daar hadden we nog wel wat langer willen blijven.
Ook Mapungubwe was heel mooi. De 3 nachten daar was precies goed. De accomodatie daar was ook goed.
Jullie advies was om in Alldays naar de supermarkt te gaan. Wij zijn echter op aanraden van Joka en ook Hans en Marietta, naar de Spar supermarkt in Vaalwater gegaan. Die lag op de route en had echt alles. Een hele mooie supermarkt.
In het Krugerpark viel de hut in Punda Maria nogal tegen (klein en donker), maar er was gelukkig wel een waterkoker zodat we zelf nog een kopje thee of koffie konden zetten. Goed dat dit maar 1 nacht was.
De bungalow in Shingwedsi was echt heel mooi. Een eigen keukentje en een braai, dat was weer zoals wij het graag hebben. Dit camp zelf was ook mooi, met een mooi zwembad. Ook in de direkte omgeving veel mogelijkheden voor een rondje rijden en veel beesten te zien.
De rondavel in Olifants camp viel weer tegen omdat er helemaal geen keukenfaciliteiten waren, niet eens een waterkoker. Alleen maar 2 glazen en een koelkast.
Het uitzicht vanaf het terras bij het restaurant was wel prachtig en het eten in het restaurant was ook goed. Als we hier een rondavel met eigen keuken hadden gehad, was het een topper geweest. Wij hebben ook wel gezien dat er weinig rondavels zijn met eigen keuken en die hebben allemaal rivier-zicht en zijn dus als eerste volgeboekt. Ik hoorde van andere gasten dat we nog geluk hebben gehad dat er uberhaupt nog plek was in dit restcamp.
De bungalow in Skukuza was weer erg mooi. Daar hebben we weer erg van genoten, maar wij vonden Skukuza als restcamp te groot.
Kapama was prachtig. Het was wel wennen dat we zelf niets moesten doen, en dat er een strak tijdschema is. We waren gewend om zelf te bepalen wat en wanneer we iets deden en ook zelf voor ons eten te zorgen.
Hier werd alles verzorgd. Het eten was perfekt, maar eigelijk te veel omdat je totaal geen beweging hebt.
De game drives waren echt een belevenis. Dat gaat dan toch wel een stap verder dan wanneer je zelf rijdt in het Krugerpark.

Samengevat was het een geweldige vakantie waar we nog lang van zullen nagenieten.

Groeten aan iedereen van Lekkerbly.
Carla en Arie