Personen: 2 | Periode: Januari 2013 |

Hallo Erica en team,

We hebben een baie mooie reis gehad!!

Heel veel prachtige natuur gezien ( en veel dieren) en vriendelijke en behulpzame mensen ontmoet. Het zelfstandig reizen door Zuid Afrika is erg “relaxt” verlopen. We hebben bij het reizen gebruik gemaakt van een GPS ( Garmin), naast jullie kaarten en routebeschrijvingen. Beide zijn behulpzaam geweest, zeker het adres in Swaziland hadden we niet gevonden zonder de routebeschrijving. (Vanwege de vele veranderingen op de wegennet in Zuid-Afrika word het steeds moeilijker om een accurate en actuele route beschrijving aan te maken. Wij zijn inmiddels overgestapt om standaard een GPS systeem bij alle Fly Drives aan te bieden)

De logeeradressen ( B&B ) waren uitstekend, alles was goed geregeld en overal werden we verwacht. Veel dankie daarvoor… jullie hebben goed werk geleverd!! We zitten inderdaad nog na te genieten bij de vele foto’s die we gemaakt hebben.

Wel 1 belangrijke tip voor mensen die door Swaziland reizen: niet te veel geld opnemen of wisselen in Swaziland. Het geld ( Emalangeli ) kan je niet meer inwisselen in Zuid Afrika, het wordt nergens geaccepteerd, zelfs niet bij de banken.

Vriendelijke groeten en nogmaals dank,

Anja en Jan Huynen