Personen: 2 | Periode: Oktober 2006 |

Beste Bart,

We hebben een fantastische vakantie gehad in Zuid-Afrika. Jouw ontvangst op Jo’burg airport en je enthousiaste verhalen over je land hebben de toon gezet voor een onvergetelijke reis.
Baie baie dankie!

Groetjes,
Willem Schrijver en Mirjam KorfageBeste

Simon,

Dat genieten hebben we gedaan! Zuid Afrika is geweldig en we zijn helemaal verliefd op dit prachtige land! Alles is goed gegaan, we hadden een prachtige reis!Er was één klein minpuntje: de eco lodge in Lady Grey was wel erg eco: er was geen host/ess, geen dinner en geen ontbijt! De mensen waren weg, we kregen de sleutel van een Afrikaanse, hadden gelukkig wel een heerlijk bed. En de omgeving was baie baie pragtig! Ik weet niet waar deze boeking is fout gegaan. Het is niet erg, we hebben ons prima gered, hoor.(antwoord is – weet het ook niet maar het zal niet weer gebeuren zijn wij beloofd. Ook zijn de kosten van deze accommodatie helemaal terugbetaald)

Ik zal binnenkort een stukje schrijven, dat eventueel op de website van Lekkerbly mag worden gezet. Eerst de duizend foto’s en 5 uur film nog een keer bekijken! En weer op reis zijn……..

Baie baie dankie!Groetjes,