Wild water varen

Panorama excursie
Panorama excursie

bourckes luck potholes

Volle dag excursie Panorama gebied en Pilgrim's Rest. Dit oude mijnstadje werd gesticht tijdens de onstuimige dagen van de goudkoorts aan het einde van de 19e eeuw en de hele stad is nu liefdevol bewaard gebleven als nationaal monument van de Blyde River Canyon. De rest van de excursie omvat een aantal spectaculaire landschappen, met adembenemende uitzichten op de Blyde River Canyon en het eindeloze Lowveld daarachter. We nemen u mee langs de rand van de helling, om uitkijkpunten te bekijken met een prachtig uitzicht, waaronder God's Window, Wonderview en de Three Rondawels. Langs de route bezoeken we de beroemde Bourkes Luck Potholes - diepe cilindrische holtes gevormd door duizenden jaren van watererosie aan de samenvloeiing van de rivieren Blyde en Treur.

Panorama 1

Tijdens de lunch stopt de tour weer in Graskop, zodat gasten kunnen lunchen in een restaurant en, als de tijd het toelaat, wat rondsnuffelen in lokale winkels of langs de trottoirs. Straatverkopers verkopen een verbazingwekkende verscheidenheid aan goederen - van noten en fruit tot kettingen met kralen en bewerkte houten dieren. In de buurt van Graskop, waar talloze watervallen van de bergen naar beneden storten, zullen we op de terugweg naar Hazyview de prachtige Berlin Falls en Lisbon Falls bezoeken.

 Duur: ongeveer 7 uur Ophaaltijd: 09.00 uur Inlevertijd: 16.00 uur Inclusief: toegangsprijzen en mineraalwater Exclusief: lunch (voor eigen rekening van gasten)

Verkorte versie - U word om 9 uur opgehaald en ga dan langs de Blyde River Canyon naar God's Window ten noorden van de stad, en keren terug naar Graskop via de Lisbon Falls en Berlin Falls.

Duur: ongeveer 4 uur Ophaaltijd: 09.00 uur Inlevertijd: 13.00 uur Inclusief: toegangsprijzen en mineraalwater

Panorama 2