Olifant Safari – Elephant Sanctuary

Elephant Sanctuary
Elephant Sanctuary

Indien u na het lezen van de onderstaande beschrijving interesse heeft om een Elephant Sanctuary bezoek in uw reis op te nemen, vraag gerust een gratis persoonlijk reisadvies en prijsopgave aan voor een op maat gemaakte reis! Als erkend reisbureau en specialist voor Zuid-Afrika helpt Lekkerbly u graag een mooie Fly Drive of privé gegidste reis te maken! Liever direct telefonisch contact of een mailtje sturen? Klik hier

Olifanten en de mens zijn al duizenden jaren met elkaar verbonden. In Carthago werd al in 218 voor Christus olifanten opgeleid als oorlogsvoertuigen die Hanibal een eeuw later met veel succes gebruikte.

 

Elephant Sanctuary
Elephant Sanctuary

Tegenwoordig is de bescherming van deze diersoort een prioriteit en hierdoor zijn er verschillende opvang centra en toevlucht oorden in Zuidelijk Afrika ontstaan voor olifanten die vanwege de activiteiten van de mens in problemen zijn gekomen. Deze centra helpen zo dieren die anders geen kans hadden om te overleven een soms weer te repatriëren naar hun natuurlijke habitat. Dit is dan ook hoewel voor sommige controversieel een relatief verantwoorde wijze waarmee u met deze majestueuze beesten in contact kan komen.

Ervaar zelf hoe zacht het oor van en olifant is! Wij beschikken over meerdere contacten op verschillende locaties verspreid over Zuid-Afrika om u op een bijzondere manier kennis te laten maken met deze zacht geaarde reuzen. Vraag gerust naar meer informatie.