Durban stadstoer

Durban stadstoer
Durban stadstoer

Indien u na het lezen van de onderstaande beschrijving deze excursie in uw reis wilt opnemen, vraag gerust een persoonlijk gratis reisadvies en prijsopgave voor een op maat gemaakte reis aan. Als erkend reisbureau en specialist voor Zuidelijk Afrika helpt Lekkerbly u graag een mooie Fly Drive of privé gegidste reis te maken!  Liever direct telefonisch contact of een mailtje sturen? Klik hier

Durban is een culturele blend van het oosten het westen en van Afrika. Met de eindeloze zomer klimaat, warme oceaan met gouden stranden biedt het een subtropische atmosfeer het gehele jaar.

U gaat met deze toer langs het grote station en de blauwe lagune gebied op de Umgeni rivier waar u een panoramische uitzicht krijgt van het gehele baai van Durban.

Durban stadstoer
Durban stadstoer

Verder gaat u langs de zogenoemde Apartheids stranden, het Marine Parade (Gouden Mijl) waar u rickshaws kunt zien en vanuit daar gaat u naar het Waterfront gebied. U komt ook langs de drukste haven van Afrika en verscheidene historische monumenten. U komt ook langs het stadscentrum met de tweede trein station, gemeentehuis en het post kantoor.

Verder stopt u ook bij de Indian markt waar u een glimps kunt krijgen van het Indische cultuur en waar u kunt onderhandelen voor een leuke souvenir of wat lokale specerijen.  Als laatste bezoekt u de botanische tuinen met een imposante collectie planten van over de hele wereld almede het beroemde cycad en orchidee collectie.