Toshari Etosha lodge

Toshari Etosha lodge
Toshari Etosha lodge

Toshari Lodge ligt op slechts 25 kilometer van een van de belangrijkste bezienswaardigheden van Namibië, het Etosha National Park en direct naast de weg tussen de stad Outjo en Okaukuejo. Genesteld op een uitloper van dolomietrotsen, onder een bos van Mopane en witte Seringa-bomen, vindt u de ideale huiselijke sfeer om te ontspannen in de rust.

 

Verblijf
Gelegen op slechts 25 km van een van de belangrijkste bezienswaardigheden van Namibië, het Etosha National Park, en direct naast de hoofdweg tussen de stad Outjo en Okaukuejo. Gelegen op een uitloper van dolomietrotsen en onder een bos van Mopanie en White Seringa bomen, vindt u de ideale huiselijke sfeer om te ontspannen in de rust. Het sprankelende zwembad zal u opfrissen na een lange dag op de weg. Op verzoek bieden we game drives naar het Etosha National Park voor maximaal 30 gasten.

Toshari Etosha lodge
Toshari Etosha lodge

De Lodge biedt 28 standaard tweepersoonskamers, 3 familiekamers en 4 luxe kamers, allemaal uitgerust met muskietennetten en airconditioning. Dit alles onder prachtige mopanie-bomen op een prachtig groen gazon. Ons restaurant biedt gezonde Namibische gerechten als een 4-gangenmenu dat dagelijks varieert. Maaltijden worden aangevuld met kruiden uit de tuin en vers zelfgebakken brood. Onze selectie fijne Kaapse wijnen zal uw maaltijd aanvullen tegen betaalbare prijzen. We zijn gezegend met een overvloed aan vogels, prachtige zonsondergangen en sterrennacht.

 

Activiteiten 
Kom en geniet in onze prachtige tuin met uitnodigende plekken om te zitten en te ontspannen. We hebben ook het volgende beschikbaar:

  • Volledig gevulde bar met uitstekende wijnkaart
  • Schaaktafel en damtafel voor twee
  • IJskoud pure juice-drankje bij aankomst met verfrissende natte doeken voor het stof
  • Game drive voertuig beschikbaar voor game drives naar Etosha.
  • Wandelpaden (1 km / 4 km)
  • Waterhole
  • Fonkelend zwembad
  • Mooi terras dat leidt naar en van het restaurant.