Rra Dinare

Rra Dinare
Rra Dinare

UOBS activities long 4

Rra Dinare ligt in een private 272 km2-concessie, grenzend aan het Moremi-wildreservaat aan de zuidoostelijke kant van de Delta. Het kijkt uit op de rivier de Gomoti en de uiterwaarden en het kamp is ontworpen om de natuurlijke omgeving te omarmen. Dit is een 100% milieuvriendelijke ontwikkeling, met de nieuwste zonne- en afvaltechnologie.

 Rra Dinare long 1

Activiteiten
Dag en nacht game drives vinden plaats in de private concessie grenzend aan Moremi Game Reserve. Dit zijn on- en off-road safari's, bestaande uit zes personen, een gids en een tracker ('s nachts). Rra Dinare biedt ook seizoensgebonden wateractiviteiten aan de rivier de Gomoti en game-wandelingen zijn beschikbaar afhankelijk van de plaatselijke omstandigheden.

Rra Dinare long 4

Rra Dinare
Rra Dinare

Rra Dinare long 5

Tenten
De accommodatie bestaat uit acht stijlvolle tenten, waaronder de tent van een gids en een familietent, die allemaal uitkijken op de uiterwaarden van de rivier de Gomoti.

 UOBS activities long 7

Faciliteiten
Beide centrale ruimtes zijn gebouwd in overeenstemming met onze andere eigenschappen - open, rieten ruimtes waar gasten kunnen ontspannen en genieten van de natuurlijke omgeving, terwijl ze dieren en vogels vanuit het comfort van een fauteuil of de bar kunnen bekijken. Het zwembad en de curiosa winkel bij elk kamp completeren het luxueuze, ontspannen gevoel.

UOBS activities long 1