Nata Lodge Botswana

Nata Lodge Botswana
Nata Lodge Botswana

Nata lodge long 5

Een oase dat ligt tussen de Mokolwane palmen op de rand van de pannen in de noord oost kant van Botswana. Het is ideaal gelegen dichtbij de entree van Nata Sanctuary en ligt ook net van de hoofd weg af ongeveer 10 km van Nata. Bij Nata kunt u richting de Okavango Delta, Chobe en Francistown.

Nata lodge long 4

Nata Lodge Botswana
Nata Lodge Botswana

Nata lodge long 7

Accommodatie
Alle chalets hebben ventilatoren en kluisjes. Van de 20 zijn er 8 gebouwd op een verhoogde platvorm dat over de oude Didibakwe rivier kijkt en liggen aan de noordelijke kant van de logde onder Ilala palmen. Van deze 8 zijn er 2 luxe chalets. Deze hebben een luxe buitendeur douch en een bad op pootjes.  12 andere chalets zijn gesitueerd op de zuidelijke kant van de lodge. Deze chalets hebben unieke half open badkamers met een stenen veranda.

Nata lodge long 1

10 luxe safari tenten zijn gebouwd op een houten dek en liggen tussen de Marula bomen. Deze unieke tenten hebben een en-suite badkamer en alle andere gerieven die u ook in de chalets vindt. U kunt hier ook dag toeren doen met een quad bike of een toer doen naar de pannen.

Nata lodge long 2