Mma Dinare

Mma Dinare
Mma Dinare

Milieuvriendelijke luxe
Mma Dinare bevindt zich in een private 272 km2-concessie, grenzend aan het Moremi-wildreservaat aan de zuidoostelijke kant van de Okavango Delta. Het kijkt uit op de rivier de Gomoti en de uiterwaarden en het kamp is ontworpen om de natuurlijke omgeving te omarmen. Dit is een 100% milieuvriendelijke ontwikkeling, met de nieuwste zonne- en afvaltechnologie.

Mma Dinare long 2

Mma Dinare long 1

Activiteiten
Dag en nacht game drives vinden plaats in de private concessie grenzend aan Moremi Game Reserve. Dit zijn on- en off-road safari's, bestaande uit zes personen, een gids en een tracker ('s nachts). Mma Dinare biedt ook seizoensgebonden wateractiviteiten aan de rivier de Gomoti en game-wandelingen zijn beschikbaar afhankelijk van de plaatselijke omstandigheden.

UOBS activities long 1

Mma Dinare
Mma Dinare

Mma Dinare long 8

Tenten
Accommodatie bestaat uit negen stijlvolle tenten, waaronder een familietent die allemaal uitkijken op de rivier de Gomoti. Er is ook een tent met één gids.

 Mma Dinare long 5

Faciliteiten
Beide centrale ruimtes zijn gebouwd in overeenstemming met onze andere eigenschappen - open, rieten ruimtes waar gasten kunnen ontspannen en genieten van de natuurlijke omgeving, terwijl ze dieren en vogels vanuit het comfort van een fauteuil of de bar kunnen bekijken. Het zwembad en de curiosawinkel bij elk kamp completeren het luxueuze en ontspannen gevoel.

UOBS activities long 3