Foresters Arms

Foresters Arms
Foresters Arms

Foresters Arms Hotel ligt in een prachtig berglandschap, op een korte autorit van de hoofdstad Mbabane, de perfecte uitvalsbasis voor het verkennen van alle bezienswaardigheden van dit majestueuze koninkrijk. Dit landelijke hotel dateert uit de koloniale tijd en is een traditionele oase van comfort en een plek met veel karakter en charme. Foresters Arms ligt te midden van uitgestrekte, prachtige tuinen rijk aan inheemse bloemen en bomen en biedt uitzonderlijke accommodatie, voortreffelijke gerechten en een oprechte zorgzame en vriendelijke service.

Foresters Arms long 5

Foresters Arms
Foresters Arms

Uitgestrekte tuinen en een prachtig uitzicht: Foresters Arms bevindt zich in een spectaculair berglandschap met een uitgestrekt terrein. Pittoreske tuinen trekken veel vogelsoorten aan, waaronder sunbirds, paradijsvliegenvangers en de ongrijpbare narina-trogan. Het wordt omgeven door een bos en is een oase van tijdloze elegantie, gezellig in de winter en koel in de zomer.

Foresters Arms long 1 

Het terras kijkt uit over de tuinen en de vallei en de landelijke sfeer echoot door het hele hotel in de lounge, het restaurant en de bar, met charmante meubels, oude prenten en open haarden voor koude avonden. De gemeenschappelijke ruimtes voelen gezellig en ouderwets aan, met een sfeer die nooit benauwd is.

 Foresters Arms Swazi actv long 6

Smaakvol ingerichte slaapkamers: Ga voor het beste van alles, met smetteloze badkamers, lokaal geproduceerde toiletartikelen en onopvallende moderne gemakken, zoals telefoons, satelliet-tv en gratis wifi. De uitzonderlijke kwaliteit van de bedden zorgt voor een zalige nachtrust, wakker worden met uitzicht op de rustige, kleurrijke tuinen.

Foresters Arms Swazi actv long 4