Desert Horse Inn

Desert Horse Inn
Desert Horse Inn

Zet uw voeten op uw veranda en geniet kalm van Klein-Aus, ontspan aan de rand van het zwembad, ontworpen in een unieke hoefijzervorm. De aantrekkelijke en luchtige kamers zijn gebouwd in een stijl die kenmerkend is voor de boerderij uit het einde van de vorige eeuw en schilderde een diepe, rijke sienna die in de late middagzon verleidelijk oplicht.

Desert Horse Inn long 1

Ontspan met zonsondergangen op de veranda van het restaurant of houten terras kijkend naar de zon verdwijnt achter de berghellingen, voordat u geniet van een driegangendiner in het restaurant. Wissel reiservaringen en aanbevelingen uit in de Wild Horse Bar of bij de gezellige open haard in de lounge voordat u terugkeert naar uw kamer voor een goede nachtrust en de verwachting van een nieuwe dag.

Desert Horse Inn
Desert Horse Inn

Voor de actieve reizigers: neem deel aan de schilderachtige tochten of verken de vele mountainbike- en wandelroutes over de rotsachtige heuvels. Onderweg zul je de wallen van de Eerste Wereldoorlog ontdekken, en een oude Hudson-motorwagen vol kogelgaten van een bijna vergeten shoot-out met diamantsmokkelaars, uitzichtpunten met buitengewone vergezichten, springbok en oryx op de vlakten en, als je geluk hebt, klipspringers klaar op de rotsachtige hellingen.

Desert Horse Inn long 4

Voor een dag excursie, bezoek de wilde paarden in het Waterhole van Garub, 20 km naar het Westen, en de oude diamantmijnstad Kolmanskop en Lüderitz, 100 km verderop. Keer 's middags terug naar Klein-Aus-vrede.