Delta Camp Okavango Delta

Delta Camp Okavango Delta
Delta Camp Okavango Delta

Gesitueerd op de zuid westelijke rand van Chiefs’s Eiland in de hart van de Okavango Delta. Deze accommodatie ligt tussen de bomen op een schitterde met palm bedekte eiland.

De Okavango Delta heeft kristal heldere water kanalen, lagunes, vloed gebieden en ontelbare eilanden. Het is de thuis voor meer dan 450 soorten vogels, schitterende plant soorten en vele grote Afrikaanse diersoorten. Deze gebied heeft een reputatie gekregen als één van ´s werelds mooiste gebieden.
De focus ligt dan ook op rust en gasten kunnen gerust de lokale dorpjes bezoeken waar de gidsen leven en waar u de lokale bevolking kan ontmoeten.

Dineer in de elegante eetkamer dat over de Delta heen kijkt en waar u wild leven kan zien. U kunt er ook voor kiezen om een picknick mee te nemen naar één van de eilanden om bijvoorbeeld samen met uw geliefde een privé diner te hebben. Verse groenten, lekkere kaas, excellente vlezen en goede wijnen worden dagelijks ingevlogen en met liefde bereid.

Delta Camp Okavango Delta
Delta Camp Okavango Delta

Accommodatie is voor maximaal 16 gasten en u wordt gehuisvest in ruime ‘Lethaka’ rieten chalets met en-suite faciliteiten. Gebouwd met natuurlijke materialen liggen deze chalets boven de bos vloer. Elke chalet heeft water en koud water, een douche met uitzicht en belichting dat werkt op zonnen energie. U kunt hier genieten van de luxe van een top hotel zonder dat de omgeving wordt aangetast. U zult zien dat uw chalet gebruikt maakt van de omgeving en dat u de chalet deelt met een boom.

Bij delta Camp heeft u uw eigen lokale gids, een man van het moeras dat geboren en getogen is in dit gebied. U zult uw dagen dan ook spenderen in een mokoro en door te wandelen over de eilanden. Zo krijgt u de kans om het overvloed aan wild leven te zien.

Delta Camp is ook geschikt voor kinderen dus u kunt hier ook met uw familie naar toe.

Delta Camp vindt het belangrijk dat het personeel en de gasten weten dat het gebied sensitief is. bio afbreekbare producten worden dan ook gebruikt en alles wat niet bio afbreekbaar is wordt per vliegtuig afgevoerd om er zo voor te zorgen dat het gebied niet vervuild raakt.