Chobe Bush Lodge

Chobe Bush Lodge
Chobe Bush Lodge

Met zijn intieme, moderne en eigentijdse ontwerp is Chobe Bush Lodge te vinden in Kasane op loop afstand  van de Choberivier en Chobe Safari Lodge. Dicht bij drie internationale luchthavens - Victoria Falls, Livingstone en Kasane  met dagelijkse wegtransfers of chartervluchten die al deze luchthavens word Chobe Bush Lodge verbonden met het buitenwereld.

Chobe Bush Lodge
Chobe Bush Lodge

Naast veel soorten grootwild beschikt Chobe National Park over de grootste concentratie olifanten in Afrika en de land en rivier safari’s (bootcruises) bieden de beste manier om getuige te zijn van dit geweldige schouwspel. Het locatie biedt de mogelijkheid allerlei activiteiten aan te bieden: game drives, cruises bij zonsondergang, privébootverhuur, dagtrip naar Victoria Falls, vissen, rondvluchten, een Namibische dorpswandeling en grensoverschrijdende transfers.

Chobe bush ldge long 3 

De 38 ruime, luxe kamers ieder met eigen badkamer hebben een open badkamer met bad en douche, airconditioning, tv en een kluisje. De kamers op de begane grond hebben een veranda en de bovenste kamers hebben een balkon met een prachtig uitzicht op het Chobe National Park. Ook zijn er vier, grote, exclusieve familiekamers met twee aparte slaapkamers, elk met een eigen badkamer.

Chobe bush ldge long 6