Alte Kalkofen

Alte Kalkofen
Alte Kalkofen

Alte Kalköfen is een typisch Lekkerbly accommodatie die door eigenaarskoppel Hilde en Frikkie Mouton word gerund. Het is een waar  thuiskomen en een echt welkom respijt na de lange stoffige wegen.

Alte kalofen long 1

Een echt authentiek Namibisch plek om te verblijven. De "Oude Kalk Oven" Lodge is misschien wel een van de best bewaarde geheimen van Namibië! Gelegen tussen de Namibische steden Keetmanshoop en Lüderitz, is de lodge de perfecte centrale uitvalsbasis voor het plannen van uitstapjes naar omliggende bezienswaardigheden, zoals de beroemde Fish River Canyon.

Alte kalofen long 3

Rijke flora roept ook alle onverschrokken botanisten (en beginnende toeschouwers) op om zich te verwonderen over de natuurlijke schoonheid van deze regio.

Alte Kalkofen
Alte Kalkofen

Lithops of Namibia – Lekkerbly Sponsor Project in Namibië

De lodge staat bekend om zijn fascinerende verzameling Lithops (Cole Lithoparium), ook wel bekend als "Bloeiende Stenen". Zij beheren dan ook met trots de grootste geregistreerde verzameling Lithops in Namibië.

Lithops Project3

Door het ondersteunen van dit project helpen wij niet alleen de natuur maar uiteindelijk ook de mensen die in de generaties hierna nog mogen genieten van een prachtige natuur. Klik hier voor meer info

Lithops Project6