Tsitsikamma National Park

Als erkent agent voor SAN Parks (South Africa National Parks) beschikken wij over een wijde kennis. Daarom kunnen wij alle accommodaties inclusief wild ritten (safari’s) en andere activiteiten vooraf boeken. Alle diensten en adviezen zijn gratis en zonder verdere verplichtingen.

Tsitsikamma National Park
Tsitsikamma National Park

Indien u na het lezen van de onderstaande beschrijving Tsitsikamma national Park in uw reis wilt opnemen, vraag gerust een persoonlijk gratis reisadvies en prijsopgave voor een op maat gemaakte reis aan. Als erkend reisbureau en specialist voor Zuid-Afrika helpt Lekkerbly u graag een mooie Fly Drive of privé gegidste reis te maken! Liever direct telefonisch contact of een mailtje sturen? Klik hier

Dit is waar de grote golven van de Indische Oceaan tegen de stenen kust aanslaat, waar hoge bossen en fijnbos grenst aan de zee, waar oude rivieren hun weg vinden door grote ravijnen. Deze plek (plek van veel water) is Tsitsikama Nationala park. De park strekt zich nog eens zo een 5 kilometer uit naar zee en bied hier dan ook bescherming voor de rif en diepe zee vissen.

Als u geluk heeft kunt u dolfijnen zien spelen in de golven en de reuzen van de oceaan komen hier om voort te planten.

Tsitsikamma National Park
Tsitsikamma National Park

5 dingen om te zoeken.
Dolfijnen en bruinvissen, als u geluk heeft kunt u deze zien terwijl ze spelen in de golfen.
Afrikaanse Zwarte Scholekster, deze vogel soort is één van de meest bedreigde soorten in Zuid-Afrika en een paar paren nestelen langs deze kustlijn. Knysna Loerie, deze schitterende vogel met een schitterende roep vindt u hier ook. Kaapse otter, dit is waarom de otter trail zo is genoemd. U kunt deze dieren vinden langs de kustlijn als u geluk heeft. Blauwe Duiker, deze mini antilope is te vinden in de bossen.

Activiteiten
De meeste activiteiten zijn veilig genoeg om zelf te doen. Als u met 10 of meer bent kunt u een  gids huren om zo het gebied beter te ontdekken. Alle activiteiten kunnen worden gedaan afhankelijk van het weer. U kunt hier ook abseilen, duiken, wandelen, snorkelen, boot rit bij de stroms rivier enz.

Klimaat
De klimaat is een gematigde kust klimaat met jaarlijkse regen van 1200 mm. De natste maanden zijn mei en oktober. De droogste maanden zijn van juni en july.

Dag bezoekers
U mag deze park ook bezoeken voor een dagje uit. U betaald dan wel entree gelden.

Kantoor opening uren
07:30 – 18:00

Opening uren gate
07:00 – 19:00

Security service
19:00 – 07:00