St Lucia & iSimangaliso Wetland Park

St Lucia & iSimangaliso Wetland Park
St Lucia & iSimangaliso Wetland Park

Indien u na het lezen van de onderstaande beschrijving St Lucia Park in uw reis wilt opnemen, vraag gerust een persoonlijk gratis reisadvies en prijsopgave voor een op maat gemaakte reis aan. Als erkend reisbureau en specialist voor Zuid-Afrika helpt Lekkerbly u graag een mooie Fly Drive of privé gegidste reis te maken! Liever direct telefonisch contact of een mailtje sturen? Klik hier

St Lucia Estuary is one of the tourism focal points of the iSimangaliso Wetland Park, a recently declared World Heritage Site.

St. Lucia Estuaria is één van het toerisme steunpunten van de Grotere St. Lucia Wetland Park, een onlangs verklaarde World Heritage Site (plaats van de Wereld) erfenis.

Het park bestaat uit een aantal behoudsgebieden, waarvan St. Lucia Game Reserve die in 1895 gevestigd is, het oudst is.

St. Lucia Estuaria is de poort aan de Oostelijke Kust van St. Lucia meer. Het gebied bevat het hoogst vegetatieve duinen in de wereld, de uitgebreide en diverse moerasland systemen, evenals de kustweiden met een bijbehorende fauna die de hoogste dichtheid van Afrika van gemeenschappelijke reedbuck omvat. Talrijke watervogels, weide, bos en de overzeese vogels zijn zeer in trek bij vogelobservateurs van rond de wereld.

St Lucia & iSimangaliso Wetland Park
St Lucia & iSimangaliso Wetland Park

Er zijn vele activiteiten voor toeristen zoals vissen, de bootreis van Santa Lucia, St. Lucia Krokodillen Centrum, en een korte wandeling door de bossen (het kustbos langs de rand van het estuarium). Wanneer u gaat zwemmen en/of surfen is voorzichtigheid noodzakelijk omdat er geen haainetten zijn. Wegens de aanwezigheid van krokodillen is zwemmen verboden in het meer. Voorzorgsmaatregelen tegen malaria is noodzakelijk. Accommodatie wordt versterkt bij St. Lucia Estuaria waar u kunt kamperen.

Santa Lucia
Het reizen van het KZN Wildlife worden op een dagelijkse basis in werking gesteld, die de pier verlaat naast de brug over de Narrow vlak alvorens het stad St. Lucia binnen te gaan. Er zijn een aantal, dat specifieke tijden elke dag weggaan.

Krokodillen, nijlpaarden en een verscheidenheid van wild kunnen van de lancering te zien zijn evenals een selectie van meer dan vijfhonderd vogelsoorten.