Grootbos Nature Reserve

Grootbos Nature Reserve
Grootbos Nature Reserve

Indien u na het lezen van de onderstaande beschrijving interesse heeft om Grootbos in uw reis wilt opnemen, vraag gerust een persoonlijk gratis reisadvies en prijsopgave voor een op maat gemaakte reis aan. Als erkend reisbureau en specialist voor Zuid-Afrika helpt Lekkerbly u graag om een mooie Fly Drive of privé gegidste reis te maken!  Liever direct telefonisch contact of een mailtje sturen? Klik hier

2 of 3 nachten:

Accommodatie in vrijstaande luxe suites
Welkomst drankje
Vijf gangen diner (bereid door een master chef)
Ontbijt buffet
Mediteriaanse lunch
Vers fruit dagelijks
Transfer naar alle activiteiten

Activiteiten die inclusief zijn en die worden begeleid door een gids:

Wandelingen zoals the Pincushion en Protea trail.
Geniet van een ochtend of late middag wandeling in de Milkwood bos waar u bomen kunt vinden die over een duizend jaar oud zijn.
Wandelingen langs de kust, u kunt hier ook heerlijk zwemmen. Parasols en handdoeken ect zijn beschikbaar bij de lodge.
Een gegidste wandeling naar de Klipgat grot, dit is één van de wereld meest bekende archeologische stenen tijdperken gebieden.
4×4 rit en wandeling in de rijke botanische gebied van Zuid-Afrika.
Vogels spotten.
Wandelingen die u zelf kunt doen.
Paard rijden voor beginners en gevorderde rijders door de privé fijn bos natuur reservaat.

De Keuken

Wetende dat de gasten een actieve dag achter de rug hebben in de frisse open lucht is voor Grootbos natuur reservaat meer dan genoeg om voor een perfecte maaltijd te zorgen. De inspiratie komt van de overvloed aan geur en kleuren in de natuur, de chefs bereiden bijzondere combinaties dat uw smaakpapillen zal verrassen. Dag verse vis, sappige vlees en verse groeten vanuit de tuin worden bereid met kruiden uit de kruiden tuin.

Als u aankomt hoort u al ”new guest” en wordt u welkom geheten met een glimlach en een glas van 1 van Zuid-Afrika beste sprankelende wijn. Zo zorgen ze er voor dat u zich direct welkom voelt.

Er zijn twee lodges maar het is 1 grote ervaring. De klassieke Garden Lodge is gesitueerd in inheemse omgeving en is ideaal voor een familie. De nieuwe Forest Lodge met zijn hedendaagse en moderne stijl zal menig reiziger aanspreken.

 

Grootbos Nature Reserve
Grootbos Nature Reserve

Accommodatie, terug naar het natuur zonder een compromis.

Ruimte, licht en de tijd om te genieten. Gesitueerd tussen de oude Milkwood bomen bied deze grote privé suites de gasten een kans om te ontspannen omringt door de bijzondere natuur voorzien van alle gemakken.

Elke suite heeft zijn eigen privé balkon waarvan u de zonsondergang over de oceaan kunt zien. Geniet hier ook van de start van de dag. Natuurlijke texturen en kleuren zijn aangebracht in de kamers en zorgen voor harmonie. Ruime en goed ingedeeld badkamers maken het luxe gevoel compleet. Als u van uw suite naar de lodge loopt komt u langs de grootste Milkwood bossen in de wereld.

Ontdek en verzadig uw zintuigen

Ervaar het natuur zoals nooit van te voren. De ervaren gidsen laten u kennis maken met de wondere van de fijnbos. Ontdek ook de bijzondere relaties tussen de insecten, vogels, zoogdieren en bloemen. Ruik de aromatische wilde kruiden en zoek bijzondere vogels. U zult versteld staan van de omgeving waar u zich in bevindt.

Ga met een slingerende pad door de oude Milkwood bos waar bomen staan die over een duizend jaar oud zijn. U kunt ook een bezoek brengen aan de Afro-motane bos aan de rand van het reservaat. Jong en oud kunnen deze wonderlijke wereld ontdekken door een wandeling of door een rit in een 4×4. Het is ook mogelijke om paard te rijden in deze omgeving.

Oog in oog met de reuzen van de oceaan.

De kustlijn bied een ervaring zoals geen ander. Zie 40 ton Southern Right walvissen van enkele meters van uw boot. U kunt met de boot ook een eiland bezoeken die de thuis basis is van +/- 60.000 zeehonden. Of u kunt er voor kiezen om het water te delen met de grote witte haai.

De kliffen van Walker Bay zijn net bij uw deur en bieden de beste plek om vanaf de land walvissen te spotten. De walvissen komen soms binnen 30 meter vanaf de kust.

De Kaap zijn bloemen.

De Kaap zijn bloemen zijn zeer bijzonder en erg uniek. Nergens anders is de planten leven zo divers. Grootbos natuur reservaat bestaat uit 1700 hectare en meer dan 650 soorten inheemse planten. Op de heuvels groeien vele proteas. In dit gebied is er altijd wel een plant die bloeit en is er dus ook altijd wel wat te zien. De botanische gidsen zullen uw ogen laten open gaan en zullen u alles uit leggen over deze bijzondere gebied.