Hlane

Als erkent agent voor the Kingdom of Swaziland’s Big Game Parks beschikken wij over een wijde kennis. Daarom kunnen wij alle accommodaties
inclusief wild ritten (safari’s) en andere activiteiten vooraf boeken. Alle diensten en adviezen zijn gratis en zonder verder verplichtingen.

Hlane
Hlane

Indien u na het lezen van de onderstaande beschrijving interesse heeft om Hlane Royal National Park in uw reis op te nemen, vraag gerust een gratis persoonlijk reisadvies en prijsopgave aan voor een op maat gemaakte reis! Als erkend reisbureau en specialist voor Zuid-Afrika helpt Lekkerbly u graag een mooie Fly Drive of privé gegidste reis te maken! Liever direct telefonisch contact of een mailtje sturen? Klik hier

In de wijde bushveld van het oostelijke swaziland waar de warme zon van Afrika neerkomt ligt Swaziland zijn grootste beschermede gebied. Hier vindt u dan ook grote kuddes wild.

Hlane
Hlane

Hlane heeft zijn naam gekregen van Koning Sobhuza II en is ongeveer 30.000 hectare groot. U vindt hier over het algemeen oude hardhout vegetatie. In Hlane vindt u de leeuw, olifant en witte neushoorn en ook een overvloed aan vogel leven waaronder de grootste broed groep van White Backed Vulters in Afrika.

Er is een netwerk van zelf te rijden wegen dat door deze park heen gaat. Rij tussen 1000 jaar oude bomen en langs watergaten dat dieren aantrekt gedurende de droge winter maanden. U kunt hier ook op een wandel safari gaan, mountain biken en mee gaan op een game drive.