Mudumu National Park

Als erkent agent voor NWR (Namibia Wildlife Resorts) beschikken wij over een wijde kennis. Daarom kunnen wij alle accommodaties en sommige activiteiten vooraf boeken. Alle diensten en adviezen zijn gratis en zonder verder verplichtingen.

Mudumu National Park
Mudumu National Park

Mudumu National Park is alleen te bezoeken vanaf Lodges in de buurt en zit vaak bij het verblijf inbegrepen (dit wisselt van lodge tot lodge). Meestal gebeurt safaris of wildritten met een 4X4 of per boot. Indien u zelf de park met een 4X4 wilt bezoeken dient u vooraf goed informatie in te winnen over de situatie en omstandigehden op de dag van uw bezoek.

Indien u na het lezen van de onderstaande beschrijving interesse heeft om Mudumu National Park in uw reis op te nemen, vraag gerust een gratis persoonlijk reisadvies en prijsopgave aan voor een op maat gemaakte reis! Als erkend reisbureau en specialist voor Namibië helpt Lekkerbly u graag een mooie Fly Drive of privé gegidste reis te maken! Liever direct telefonisch contact of een mailtje sturen? Klik hier

De Mudumu Nationale park werd in gebruik genomen in 1990 en bestaat uit +/- 1009.59 vierkante kilometers. Hier vindt u onder andere savanna, mopane bossen en moeras bij het Cuando rivier gebied. In deze park kunt u dieren zien zoals bijvoorbeeld olifanten, buffels, kudu, impala en zebra’s. In het water zijn er dieren zoals de otter, nijlpaard, tijger vis en krokodillen.

Mudumu National Park
Mudumu National Park

Het park is gesitueerd op de oostelijke zijde van de Caprivi strook en de levens lijn dat er langs stroomt is de Kwando rivier. Langs de rivier zijn er vele plekken waar de rivier vaak buiten zijn oevers treed. Verder weg van de rivier vindt u grote bossen met bomen zoals de mopane. Ook vindt u hier graslanden.

Als u van vogels houd is dit ook een goede plek om naar te gaan. Deze park heeft +/- 430 soorten vogels. Als u er in de zomer heen gaat zijn de aantallen nog hoger.