Sea Breeze

Sea Breeze
Sea Breeze

Sea Breeze Guesthouse is opgericht in 1999. Het is een familiebedrijf waar uw gastvrouw en heer altijd klaar staan om u met open armen te verwelkomen.

 Sea Breeze long 4

Het pension is vernoemd naar de zeewind die afkomstig is van de Atlantische wateren naar het westen. Swakopmund wordt aan drie kanten omringd door de Namib-woestijn, dus deze zeebries is een vitale bron van vocht voor het leven in de woestijn.

Sea Breeze long 2

Sea Breeze
Sea Breeze

Sea Breeze long 1

Kom en ervaar dit woestijnleven zelf en geniet van de ontspannen gastvrijheid van ons pension in bed en breakfaststijl. Sea Breeze ligt ongeveer 10 minuten ten noorden van het centrum van Swakopmund, op loopafstand van het strand en het winkelcentrum Platz am Meer Waterfront, waar u winkels vindt die aan al uw winkelbehoeften voldoen, evenals een paar leuke restaurants.

 Sea Breeze long 3

We kijken ernaar uit u te verwelkomen in ons pension en in onze Sea Breeze-familie. Wij bij Lekkerbly weten uit ervaring dat u Sea Breeze Guesthouse zult beschouwen als uw thuis weg van huis terwijl u de prachtige Skeleton-kust verkent.