Tel.: 0522 - 252 000

Welke route, reis of reistijd past het best bij u?

Veilig en vertrouwd en in de beste periode op vakantie in Zuid-Afrika, Namibië en/of Botswana? Prachtige natuur, lekker eten en de beste wijnen tegen de achtergrond van de schitterende natuur, veel wilde dieren, een zalige klimaat en een aantrekkelijk prijsniveau. Wij helpen u graag de beste tijd en interessantste route of reis te kiezen voor de mooiste reis van uw leven.

Wanneer kunt u reizen en welke route of regio past het beste bij uw unieke reiswensen?

Als geboren en getogen Zuid-Afrikanen kunnen wij u het best mogelijke passend reisadvies geven. Hierbij hoort een gratis offerte voor een unieke reis dat perfect aansluit bij uw bijzondere reiswensen! Zo weet u zeker dat uw reis de beste route en reistijd voor uw Zuidelijk Afrika reis heeft.

Wij maken uw reiswensen gratis op maat! Om uw reis een echt succes te maken is het belangrijk dat wij u de allerbeste opties en mogelijkheden binnen uw budget aanbieden. Als gepassioneerde Zuid-Afrikanen bieden wij unieke kennis en contacten in combinatie met echt Zuid-Afrikaans vriendelijkheid en klantgericht denken!

Optie 1 – Kies een bestemming en maak gebruik van onze vele voorbeeld routes met prijsindicatie.

Gebruik onze beproefde Lekkerbly reizen die in het verleden door andere reizigers met succes gevolgd zijn als startpunt om een soortgelijke reis naar uw specifieke wensen gratis op maat te laten maken. Beneden treft u een overzicht van landen waar u uit kunt kiezen! Als u een land kiest kun u kiezen uit verschillende reis voorbeelden, vindt u beneden niet de juiste reisvoorbeeld voor uw specifieke reiswensen dan kunt u gerust direct contact met ons sales team opnemen!

Optie 2 – Nieuwe route naar eigen wens.

U geeft ons uw specifieke reiswensen en een indicatie van beschikbare tijd etc. Wij gebruiken deze gegevens als startpunt en gaan dan i.s.m. u verder om een unieke reis gratis op maat te maken naar uw specifieke wensen. Bel ons direct voor een gratis en persoonlijk advies of klik hier om direct een aanvraag voor uw eigen unieke reis in te vullen.

Meer dan 15 jaar ervaring in het aanbieden van unieke Zuidelijk Afrika reizen!

Klik hier voor een overzicht van al onze reizen en reisbestemmingen 

Bestaat er een beste reistijd?

Zuid-Afrika. Met een land ca. 33 keer zo groot als Nederland en met zo veel variatie in klimaat, natuur en cultuur is Zuid-Afrika de hele jaar rond goed te bezoeken! Dus er is geen echte beste reistijd voor Zuid-Afrika. De seizoenen zijn omgekeerd met Europa en in het zuiden (vooral aan de kust) kan het weer in de winter tijd (juni tot augustus) minder goed zijn. Met Johannesburg op meer dan 1700 mtr boven zee niveau kan het hier ook ’s nachts behoorlijk afkoelen terwijl het overdag meestal aan aangename temperatuur word.

Namibië. Ook hier geld dat de hele jaar door dit prachtige land bezocht kan worden. Met een oppervlakte ca. 22 keer Nederland en voor de grootste deel een woestijn klimaat is Namibië een zeer diverse en prachtige land. Met een grotendeels woestijn klimaat is het in de winter koel terwijl de zomers erg heet kunnen zijn. Boven Etosha is het meer tropisch en indien u Botswana ook in uw reis opneemt is het verstandig eerst even persoonlijk contact op te nemen.

Botswana. Botswana is een echte wild bestemming. De Okavango Delta kan sommige jaren droog vallen maar ook dit is wisselvallig. Chobe is juist in de droge periode een magneet voor dieren en ook met Victoria watervallen in de buurt van Chobe is Botswana een prima bestemming jaarrond. De voordeel van reizen in de droge seizoen is veelal een behoorlijk goedkopere kostenplaatje. Nadeel is dat de Okavango Delta vooral aan de einde van de droge seizoen niet genoeg water bevat om het als een rivier delta te ervaren!

Let op: Uw persoonlijke voorkeuren en verwachtingen spelen ook een rol in wat het meest geschikt is voor u. Wij helpen u graag het beste route en reistijd te kiezen.

Meer dan 15 jaar ervaring in het aanbieden van unieke Zuidelijk Afrika reizen!

Klik hier voor een overzicht van al onze reizen en reisbestemmingen