Luxe individuele reizen op maat

Wij bieden al meer dan 15 jaar echte maatwerk reizen. Voor ons is de uitdaging om het meest passende en best mogelijke route, reisschema, overnachtingen en vervoer te vinden dat bij uw reiswensen passen. ontwijk waar mogelijk het massatoerisme.

Al onze reizen worden op maat gemaakt zonder extra kosten!

Luxe Reizen in Zuidelijk Afrika

Zuid-Afrika - Namibië - Botswana

Welkom op onze website! Als specialist in maatwerk reizen bieden wij in de regel unieke reizen aan die altijd worden afgestemd op de wensen van onze klanten. Behalve dat onze reizen waarde voor geld bieden ligt het standaard behoorlijk hoog en volgen wij zeker niet de massa. Met onze uitgebreide kennis, contacten, eigen kantoor in Pretoria en natuurlijk passie zijn wij in staat onze klanten een unieke ervaring en daarmee bijzondere reis te bieden. 

Lekkerbly Kapama 1

Niveau
In de afgelopen 20 jaar hebben wij in Zuidelijk Afrika meer dan een duizend accommodaties zelf bezocht en/of getest. Het niveau van deze accommodaties wisselen van eenvoudig maar netjes tot de relatief exclusieve 5 sterren luxe. Meer exclusiviteit en luxe is mogelijk maar voor ons minder belangrijk dan de ervaring en unieke eigenschappen en/of persoonlijk aandacht dat een accommodatie bied. Uit ervaring weten wij dat een uitstekende 4 sterren lodge beter is dan een matige 5 sterren lodge.

Maatwerk
Wij bieden al meer dan 15 jaar echt maatwerk en niet uitsluitend ultra hoge niveau of luxe. Voor ons is de uitdaging om het meest passende en best mogelijke route, reisschema, overnachtingen en vervoer te vinden dat bij uw reiswensen passen.

Alle reizen op onze website zijn voorbeeld reizen. Gebruik één van deze voorbeelden of uw eigen idee. Wij helpen u graag een ideale reis samen te stellen dat bij uw unieke wensen past!

Klik hier voor een overzicht van alle bestemmingen in Zuidelijk Afrika 

Lekkerbly Chobe 3

Meer weten of heeft u nog vragen?

Bel of mail ons.

Tel: 0522 252 000 of e-mail naar:  info@lekkerbly.nl

Bent u echt alleen ‘s avonds of in het weekend bereikbaar?
Wij maken graag een afspraak om u terug te bellen wanneer het u beter uit komt!

U bent ook van harte welkom bij ons op kantoor, het Lekkerbly team staat voor u klaar.
Klik hier voor onze openingstijden en/of om een afspraak te maken.

Let op: Kostenberamingen en offertes zijn altijd gratis en zonder verdere verplichtingen.