Rondreis - Eigen route op maat!

Maatwerk Rondreis afgestemd op uw unieke reiswensen. Onze persoonlijke service garandeert een unieke reiservaring gratis afgestemd op uw eigen en unieke wensen. Zuid-Afrika, Namibië of Botswana of een combinatie van verschillende landen. Laat ons weten wat u in gedachte heeft en wij zoeken het graag voor u uit.

12 dagen vanaf: 2300 per persoon

Reisvoorstel aanvragen

Reisschema Reis van dag tot dag

Plaats of parknaamNachtenOp basis van
Uw keuze4B&B
Deel onze passie3VP
Ontwijk de massa2SC
24/7 assistentie en back-up1HP
Totaal nachten10
Legenda: B&B* = Logies en ontbijt, HP = Halfpension, VP = Volpension, NP = Nat Park, SC = Self catering (bed alleen + eigen kook gerieven), CF = conservation fees (toegangsgelden), GD = Game drive (Safari rit) *verblijf in guesthouse, lodge, hotel etc.

12 dagen v/a € 2300,- p/p

Offerte aanvragen


Prijzen zijn gebaseerd op 2 personen die samen reizen en zijn standaard incl. vluchten, accommodatie, huurauto met GPS, accommodatie route beschrijving, 24/7 back up ter plaatsen & meer! Prijzen zijn indicatief en kunnen wisselen afhangende van seizoen, vluchtprijzen en overnachtingsniveau! Prijzen voor individueel gegidste privéreizen op aanvraag.
Route kan ook in omgekeerde richting!

Foto's Rondreis - Eigen route op maat!

 • Fauna Lekkerbly 32
 • North Namib Lekkerbly 3
 • divingplett1
 • Culture Lekkerbly 4
 • Fishriver Canyon Lekkerbly 2
 • Vicfalls Lekkerbly 16
 • Madi a Thava Lekkerbly 2
 • Chobe bush ldge long 6
 • Fauna Lekkerbly 12
 • bosjesmensen 6
 • Swaziland 3
 • Kaap Lekkerbly 4
 • Okavango Moremi crossing Lekkerbly 2
 • Lekkerbly rovos4
 • Grootbos foodwine long 2

Van dag tot dag

1 Uw keuze

Elk jaar stellen wij opnieuw honderden unieke en mooie routes samen die unieke aansluiting geven aan de specifieke wensen van ieder klant! Met deze persoonlijke assistentie en advies bieden wij u onze uitgebreide expertise, kennis en passie aan bij het maken van een prachtige route dat precies bij uw eigen unieke reiswensen past.

2 Deel onze passie

Deel onze passie als Zuid-Afrikanen voor deze prachtige deel van de wereld delen wij graag met u. Door ons jaren lange kennis en contacten ter plaatsen en met van onze teamleden die zelf in verschillende regio’s zijn opgegroeid of hebben gewoond zijn wij in een unieke positie u een echte unieke reis aan te kunnen bieden. 

3 Ontwijk de massa

Onze kennis en jaren ervaring als Zuid-Afrikanen maar vooral onze passie voor waar mogelijk weg van de massatoerisme en gebaande wegen delen wij graag met u om u zo te assisteren een echt unieke reis te maken! Met de kennis en ervaring van onze team die zelf in van deze afgelegen regio’s zijn opgegroeid of hebben gewoond zijn wij in een unieke positie u waar gewenst een echte weg van de drukte dus buiten de gebaande paden reis aan te kunnen bieden.

4 24/7 assistentie en back-up

Het Lekkerbly team bestaat uit geboren en getogen Zuid Afrikanen met een enorme reislust en passie voor onze deel van de wereld. Met een eigen boekingskantoor in Pretoria is er dus geen middenman tussen ons en de accommodaties en bieden wij onze klanten op reis persoonlijke back up aan 24 uur per dag 7 dagen per week!

Veel gestelde vragen over de reis

Meer vraag en antwoord


Hulp nodig bij het samenstellen van uw reis?

Maatwerk individuele reizen door zuidelijk Afrika.

Reizen met een thema of met een bepaalde doel betekent niet noodwendig dat u gebonden bent aan vaste pakketten of groepsreizen. Bij verreweg de meeste van onze reisvoorbeelden zijn prima aan te passen naar een bepaald thema als met een familie op stap gaan of juist individueel zelf rond rijden. Ook buiten de gebaande paden of op safari met specifieke natuurparken in gedachten kunnen wij geheel op maat maken om zo uw eigen unieke reiswensen tegemoet te komen. Wilt u een combinatie van verschillende thema’s in uw reis hebben assisteren wij u graag om het best mogelijke resultaat voor uw wensen aan te bieden.

Zuidelijk Afrika bied met een enorme verscheidenheid aan culturen, flora & fauna, landschappen klimaten en natuurparken een bijna overweldigend keus. Of u nu de Tafelberg en Victoria Falls in uw reis wilt opnemen helpen wij u graag het maximum mogelijk er uit te halen en u een onvergetelijke vakantie or reis aan te bieden.

Meest bekende bezienswaardigheden

Kaapstad, de wijngebied, Tuinroute, de wereldberoemde Kruger Park, Blyde River Canyon, Addo Olifanten Park, Kaap de Goede Hoop, de Panorama gebied, de Karoo, Etosha, Sossusvlei, Namib Naukluft park, Fishriver Canyon, Swakopmund, Skelettenkust, Twyfelfontein, Waterberg Plateau, Spitskoppen, Caprivi Strip, Luderitz en Kolmanskop, Okavango Delta, Chobe National Park, Kalahari, Makgadikgadi and Nxai Pan National Park, Moremi Game Reserve, Kgalagadi Transfrontier Park en natuurlijk op maar 70 km vanaf Kasane (Chobe) ligt de wereld beroemde Victoria Falls.

Jaren maatwerkreizen ervaring

Meer dan 15 jaar ervaring in maatwerk themareizen door geheel zuidelijk Afrika. Als geboren en getogen Afrikanen verzorgen wij graag veilig, vertrouwde en individuele auto en/of privé gegidste themareizen voor honderden reizigers per jaar!

Minder massatoerisme

Ontwijk waar mogelijk met uw themareis de massatoerisme en ontdekt u unieke plekjes die soms zelfs ook bij de plaatselijke bevolking minder of zelfs onbekend zijn!

Themareis naar uw wensen

Reisvoorbeelden op onze website zijn altijd gratis aan te passen naar de reiswensen die voor uw thema van toepassing zijn. Iedere door ons aangeboden reis is te gebruiken als startpunt voor uw eigen unieke op maat gemaakte themareis.

Vermijd verscholen kosten

Wij voorkomen altijd waar mogelijk dat u voor verscholen kosten tijdens uw reis komt te staan. Waar mogelijk zijn alle toegangsgelden, wildritten etc. ingesloten in onze prijs. Waar dit niet mogelijk is word duidelijk bij de offerte aangegeven wat u ter plaatsen voor uw reis mag verwachten.

Overzicht lokaal te verwachten kosten altijd ingesloten in gratis offerte

Lekkerbly bied u bij iedere offerte een overzichtelijke en uitgebreide overzicht van lokaal te verwachten kosten zoals benzine, uit eten en toegangsgelden etc!

Up to date reiservaring en kennis van onze team

Wij reizen geregeld naar verschillende delen van zuidelijk Afrika om zo zelf op de hoogte te blijven van veranderingen, nieuwe accommodaties, dag toeren, activiteiten, bezienswaardigheden etc. Gezamenlijk legt onze team gemiddeld tussen de 15,000 en 25,000 km per jaar af! Hierdoor zijn wij iedere jaar weer in staat opnieuw honderden unieke routes samen te stellen die aansluiting geven aan de specifieke wensen van iedere klant!

Veilig en vertrouwd

Samen met onze eigen kantoor in Zuid-Afrika verzorgen wij veilig, vertrouwde en unieke themareizen naar zuidelijk Afrika voor honderden reizigers per jaar. Veilig en vertrouwd boeken met 24/7 lokale back-up service.

Erica de Wolde

Expert Namibië reizen

erica@lekkerbly.nl
+31 (0)522 252 000