Buiten de gebaande paden. Maatwerk

  • Maatwerk - persoonlijk gericht en altijd geheel afgestemd op uw reiswensen
  • Ontwijk waar mogelijk massatoerisme en waar mogelijk buiten de gebaande paden
  • Alles ingesloten! Overnachting, huurauto of 4x4, vluchten en lokale kosten (waar mogelijk)
  • Uitgebreide gratis offerte/advies incl. lokaal te verwachten kosten als benzine, tolgelden etc.
  • Meer dan 20 jaar ervaring en kennis in persoonlijk maatwerk
  • Wij helpen u met beste reistijd en route voor uw unieke reiswensen Klik hier voor meer info
  • Wij bieden echt veel meer dan gewone boeking site! Klik hier voor meer info
  • Overzicht van alle reizen? Klik dan hier

Kom vat die langpad en ontdek ons warm gasvryheid!

Ofthebeatentrack2 Lekkerbly

Al meer dan 15 jaar biedt Lekkerbly veel meer dan een vakantie. Een Lekkerbly reis op maat is veel meer dan alleen een vakantie, het is vooral een manier om op betaalbare wijze uw bijzondere reiswensen in vervulling te laten gaan. Onze naam betekent tenslotte ‘goed vertoeven’ (lekker verblijven) in het Afrikaans. Lekkerbly is ook een sociaal bewuste reisorganisatie, gespecialiseerd in Zuidelijk Afrika. Wij zijn een erkende agent voor alle nationale parken en voor de meeste privé reservaten. Wij kunnen u als geen ander bijstaan om het meeste uit uw reiswensen te halen, dit doen wij met de volgende combinatie: een uitgebreid contactennetwerk, leuke kleinschalige accommodaties, een breed auto aanbod via bonafide autoverhuurbedrijven, kennis en passie voor ons land en onze regio en een uitgebreid aanbod van dagtoeren en activiteiten.

Gratis op maat gemaakte offerte aanvragen?

Ontelbare verscheidenheid aan routes en reisopties
Of u een reis geheel opnieuw laat maken of één van de vele door ons aangeboden beproefde reizen op onze website als startpunt gebruikt, elke Lekkerbly reis is uniek en wordt zonder extra kosten naar uw wensen op maat gemaakt. Een uitzonderlijke vakantie wordt niet bepaald door prijs of exclusiviteit maar eerder door de juiste afstemming op persoonlijke wensen en waarde voor uw geld.

Tankwa Oudebergpas2 Lekkerbly

Ontwijk het massatoerisme! 
Ontdek unieke plekjes die soms zelfs bij de plaatselijke bevolking minder bekend of geheel onbekend zijn! Unieke reizen weg van de grote massatoerisme. Ontdek slaperige dorpjes, plaatsen waar tijd heeft stil gestaan, schitterende landschappen over prachtige routes, afgelegen en uitgestrekte vlakten met uitzichten waar je stil van word. Zuidelijk Afrika heeft een enorme variëteit aan landschappen en culturen. Het prachtige Zuidelijk Afrika is door zijn vele facetten het gehele jaar door te bezoeken en is als reisbestemming geschikt voor iedereen. Betaalbare op maat gemaakte reizen buiten de gebaande paden.

Wij vermijden massatoerisme voor zover mogelijk en werken nauw samen met veelal gezellige kleinschalige accommodaties en aanbieders. Met onze persoonlijke service, passie en contacten zijn laten wij u dit vriendelijke gebied op talloze manieren leren kennen. 

Uitgebreide kennis en ervaring
Wij reizen geregeld naar verschillende delen van Zuidelijk Afrika om zo zelf op de hoogte te blijven van veranderingen en nieuwe accommodaties, dagtoeren, activiteiten en bezienswaardigheden te vinden. Gezamenlijk leggen wij gemiddeld tussen de 15,000 en 25,000 km per jaar af!

Ofthebeatentrack3 Lekkerbly

Verschillende niveaus van comfort
Net als hierboven stellen de verschillen in comfortniveau ons in staat u een budget gerelateerde reis aan te bieden. Het kost u niets extra om een reis precies naar uw eigen wensen samen te laten stellen. Wij bieden u daarom een exclusieve en persoonlijke ervaring aan waarbij elke reis voor iedereen uniek is. U heeft dus de mogelijkheid om gebruik te maken van onze kennis en vakmanschap en dat laat zich zien in alle door ons aangeboden excursies en reizen. Dit allemaal om u een unieke en bijzondere ervaring te geven! Laat ons weten wat uw wensen zijn en wij zorgen voor de rest.