Personen: 2 | Periode: Januari 2024 |

We zijn verliefd op Zuid(elijk)-Afrika en we gaan terug - met Lekkerbly!

Als enthousiaste amateur vogel-en natuurfotografen wilden we naar Zuid-Afrika. Omdat we goede ervaringen hebben met landen-specialisten als het om de organisatie van een mooie reis gaat, gingen we op zoek naar een reisspecialist voor Zuid-Afrika. Het verhaal van Anja Kornet van Lekkerbly Tours&Safaris sprak ons het meeste aan en dat bleek een zeer goede keuze: ze begreep wat onze voorkeuren zijn - ze fotografeert zelf ook graag vogels - , ze speelde goed in op onze wensen en haar adviezen waren duidelijk. Met als resultaat zes fantastische weken in Zuid-Afrika!

DSC02642

En wat heeft het land ons enorm verrast: het was groener dan we verwachten, het eten was beter, alles was veel schoner, de mensen geweldig vriendelijk en behulpzaam, de landschappen indrukwekkend en dan de vogels en de dieren! We hebben zó genoten van de routes door de Nationale Parken waar we ogen te kort kwamen en uiteindelijk met z'n tweeën 34.000 foto's hebben gemaakt!

LB Addo Elephant NP aanvallen

Panaramaroute, Kruger NP, HluHluwe NP, iSimangaliso, Addo Elephant NP, Gardenroute NP, Kleine Karoo en de Swartbergen, West Coast NP en Tafelberg NP, we hebben het allemaal in ons hart gesloten. Tel daarbij op de fijne accomodaties die Anja voor ons had uitgezocht, de lieve mensen die we hebben ontmoet en de natuur waarvan we intens hebben genoten: Zuid-Afrika staat nu op nummer 1 van al onze reizen (en we hebben al heel wat van de wereld gezien).

We zijn verliefd op Zuid(elijk)-Afrika en we gaan terug - met Lekkerbly! 

DSC00253