Personen: 2 | Periode: Januari 2024 |

Heel veel dank aan Lekkerblij voor het perfect organiseren van onze vakantie trip

Wij hadden een rondreis Namibië en Botswana geboekt via Erica. Omdat wij al diverse malen deze regio bezocht hebben was het weer een uitdaging om plaatsen en vooral logies (lodges) te zoeken waar wij niet eerder geweest zijn. Omdat wij vroeg in het seizoen waren – normaal waren wij daar juli – augustus, hebben wij een ditmaal heel veel jonge dieren gezien en het was veel groener dan dat wij eerder ervaren hebben en dat was heel mooi. Naast dat er de jonge dieren zijn, waren er ook nog de dieren die je (hopelijk) altijd wel tegenkomt zoals de leeuwen, de jakhals en met een beetje geluk de cheetah (jachtluipaard).

Daarnaast als aparte ervaring de Okavanga delta ingevlogen. Omdat wij vroeg in het seizoen waren was er geen water dus niet met de mokoro varen. Maar met game walks kom je toch van alles tegen, dus ook leeuwen.

Blokker 1

Als laatste in Botswana de stokstaartjes, daarvoor moet je wel met een excursie mee.

Het voordeel van een vroege vakantie dus buiten het toeristen seizoen in de zuidelijke landen van Afrika is dat het super rustig is en zoals gezegd veel jonge dieren dus een heel andere ervaring.

Blokker 3

Heel veel dank aan Lekkerblij voor het perfect organiseren van onze vakantie trip en mogelijk tot weerziens in de toekomst voor een herhaling.

Blokker 2