Personen: 3 | Periode: Juli 2023 |

Lekkerbly heeft voor ons een geweldige reis samengesteld

Lekkerbly heeft voor ons een geweldige reis samengesteld.

We hebben veel verschillende wildparken zoals de Mangoebaskloof, het Kruger Park, het Hluhluwe-iMfolozi Park, een wetlands park en het Golden Gate Park in de Drakensbergen. We hebben daar heel veel dieren gezien, niet alleen de Big 5, maar ook zebra's giraffes, krokodillen, nijlpaarden, verschillende antilopensoorten, apensoorten, prachtige vogels en zelfs walvissen. En hiernaast genoten van de prachtige landschappen, tropische planten en veel imposante bomen.

Verder hebben we de cultuur van Zuid Afrika en eSwatini een beetje leren kennen in verschillende musea, cultural villages, toeristische craftmarkets en lokale supermarkets. En onze zoon van het pretpark Gold Reef Ciry in Johannesburg.

Lekkerbly heeft de keuze van de reisdoelen, parken en accommodaties gedaan op basis van onze wensen en voorkeuren en zo de perfecte reis voor ons samengesteld. We hebben een keer een probleempje gehad met een guesthouse, maar toen was Lekkerbly telefonisch goed bereikbaar en is meteen aan de slag gegaan om het op te lossen.

We kunnen iedereen dit reisbureau aanraden en zullen zelf bij een volgende reis zeker weer van hun diensten gebruik maken!