Personen: 2 | Periode: November 2023 |

Onze dank aan Lekkerbly voor de vlekkeloze organisatie is groot

Namibia en Botswana stonden al heel lang op onze wensenlijst, en nadat we in 2018 al op een door Lekkerbly perfect georganiseerde reis in Zuid-Afrika waren geweest hebben we hen ook deze keer gevraagd de trip voor hun rekening te nemen. We hebben een geheel verzorgde rondreis van vier weken gemaakt, gewoon met z'n tweeën.

IMG 3840 crp

We hadden het grotendeels zo gepland dat we steeds een dag onderweg waren, en vervolgens een dag op de plaats van bestemming bleven, en dan deelnamen aan allerlei begeleide activiteiten zoals een game drive, een river cruise, een tocht door de woestijn. De continue afwisseling tijdens de trip zorgde steeds voor verrassingen. Hoogtepunten die we iedereen kunnen aanraden zijn de Sossusvlei in het westen van Namibia, een verkenning van de Namib woestijn op zoek naar de "little 5", waaronder gekko's en kameleons, close encounters met heel veel wild in het Etosha National Park, een paar river cruises op de Chobe river tussen nijlpaarden en krokodillen.

IMG 4297 crp

Een aparte vermelding verdienen het eendaagse bezoek in aan de beroemde Victoria watervallen in Zimbabwe - inclusief een fantastische helikoptervlucht -, en een tocht in een mokoro, een traditionele kano zeg maar, door de Okavango Delta.

IMG 4413 crp

Alles bij elkaar hebben we in vier weken zo veel gezien en beleefd dat we er een week over zouden kunnen vertellen. Onze dank aan Lekkerbly voor de vlekkeloze organisatie is groot, en bij een eventuele volgende keer zullen we zeker weer een beroep op hen doen.