Personen: 2 | Periode: September 2023 |

Zuid Afrika heeft ons betoverd

Naar Afrika gaan was een grote droom van ons, maar waar moet je precies zijn om een Geweldige vakantie/avontuur te krijgen? Gelukkig was ik getipt door een tevreden klant van Lekkerbly Reizen, en na een informatief en gezellig gesprek met Simon Brokke, wist ik meteen dat ik aan het juiste adres was! Wat heeft hij goed aangevoeld wat wij wilden en wat heeft het team hun best gedaan om deze reis voor ons onvergetelijk te maken! Wij zijn op 17 September 2023 vertrokken naar Zuid Afrika en 9 Oktober waren wij weer terug en we hebben een ervaring gekregen die ons enorm heeft verrijkt en waar wij heel dankbaar en bevoorrecht op terug kunnen kijken.

Zuid Afrika heeft ons betoverd...de wilde dieren, de schitterende watervallen, cultureel en historisch erfgoed, bevlogen rondleidingen met indrukwekkende mensen, prachtige bergpassen, schitterende grotten, oceanen, bruisende steden en intieme dorpjes, zalige wijnen en prachtige wijngaarden, lieve hulpvaardige mensen en fijne guesthouses's die door Lekkerbly waren geselecteerd.

Vlak voordat wij gingen, heeft er een grote storm geraasd over Zuid Afrika, daar hebben wij gelukkig niets van meegekregen, behalve dat er op sommige plaatsen weg-werkzaamheden waren. Wij hebben slechts 1 dag regen gehad en 1 middag wat bewolking, verder alleen maar heerlijk weer....ook dat was een enorme bof, want wij spraken mensen die in Kaap Stad echt heel slecht weer hebben gehad.....dat kan natuurlijk ook.

Onze foto's en de mooie souvenir's die wij hebben gekocht zijn de getuigen van deze schitterende reis, maar deze drie weken zitten vooral verankerd in ons hoofd en hart voor altijd!

Wij willen Simon, Anja en de andere collega's nogmaals enorm hartelijk bedanken voor hun professionele en gezellige begeleiding en zullen hen dan ook van harte aanbevelen bij mensen die ooit van plan zijn om ook zo'n schitterende avontuur aan te gaan!

Warme groet,

Frank en Monica