Personen: 5 | Periode: November 2022 |

En genieten, dat hebben we volle bak gedaan, alles was top geregeld

Voor ons was het de eerste keer dat we naar Zuid Afrika gingen. Een van onze kinderen zit daar voor langere tijd, een goede reden om er heen te gaan. We zijn niet van die reizigers, dus hadden we hulp nodig van iemand met ervaring. Maar ja, Zuid Afrika is wat anders dan de Veluwe.

hooijman 2

Simon Brokke van Lekkerbly heeft ons vanaf het begin prima geholpen. We konden niet heel lang weg uit NL, en wilden veel doen en zien. Simon heeft voor ons een reisschema opgezet, en ons daarin geadviseerd. Vooral om iets meer rust in te bouwen dan dat we zelf eigenlijk wilden. Maar gelijk had hij! Afrika is erg mooi, en als je niet oppast, neem je net nergens de tijd voor. Pas als je rust neemt, kun je er echt van genieten.

En genieten, dat hebben we volle bak gedaan. Simon had goed door wat we graag wilden, en heeft dat perfect geregeld. We zijn eerst een paar dagen in en om Kaapstad geweest. Daarna door gevlogen naar Durban, en met de auto via Saint Lucia en Eswatini naar het Kruger Park gegaan. De overnachtingen waren prima, de auto's, en de vluchten. Alles was top geregeld, en met de tips en het schema, hoefden we ons nergens zorgen over te maken. Afrika is een prachtig land, we hebben veel gelachen, veel gezien, en alleen maar vriendelijke mensen ontmoet.

Simon bedankt voor je prima hulp!!

hooijman 1