Personen: 3 | Periode: Augustus 2019 |

Ons het 'n wonderlike toer geniet!

Een uitstekend verzorgde rondreis

In de periode juli en augustus 2019 hebben we ruim een maand door Zuid Afrika, Namibië en Botswana gereisd.

Voor we met een reisbureau in zee gingen hadden wij zelf een aantal reisdoelen bepaald. Op internet vonden wij Lekkerbly en omdat wij niet zo ver van Meppel wonen konden we eenvoudig op hun kantoor overleggen. Daar nam men alle tijd voor ons en kregen we inhoudelijk zeer zinvolle informatie over de plekken die we beslist moesten bezoeken en over de mogelijkheden én moeilijkheden die we onderweg konden verwachten. Gelukkig schroomde men ook niet om ons te vertellen welke plaatsen we konden overslaan omdat ze geen meerwaarde hadden ten aanzien van de andere reisdoelen. Uiteraard kregen wij alle ruimte om al dan niet hierin mee te gaan.

Toen de reisroute en reisperiode waren bepaald is Lekkerbly aan de slag gegaan om overnachtingsplaatsen te reserveren en vluchten, excursies en een goede auto te regelen. Omdat de mensen van Lekkerbly de actuele situatie ter plaatse goed kennen konden in de tijd tussen de offerte en ons vertrek onverwacht gebleken onvolkomenheden tijdig worden verbeterd.

We kunnen dan ook volmondig stellen dat alles tot in de puntjes was verzorgd.

We hebben gelogeerd op bijzondere plekken in attractieve lodges. Met de geleverde documentatie konden we alle locaties eenvoudig vinden. Zonder de andere locaties tekort te doen was met name ons verblijf in de Ugab Terrace Lodge onvergetelijk; het uitzicht vanaf het bed in ons huisje en vanuit het restaurant zal ons altijd bijblijven. Trouwens, de diners die 'inclusief' waren -over het algemeen buffetten- waren van prima kwaliteit.

Resumerend kunnen we stellen dat Lekkerbly uitstekend werk heeft geleverd. De persoonlijke benadering, de open communicatie en de bijzondere kennis van zaken maken dat we deze organisatie van harte kunnen aanbevelen aan iedereen die in zuidelijk Afrika wil rondreizen.

Ons het 'n wonderlike toer geniet !

Thea, Hans en Rie