Personen: | Periode: Oktober 2019 |

Mooie en afwisselende reis o.l.v. een zeer ervaren gids/ chauffeur!

Bij aankomst op het vliegveld stond Jakes de Jager ons  al op te wachten om ons gezelschap naar Windhoek te brengen. In de bus was meer dan voldoende ruimte voor 6 personen plus de bijbehorende bagage voor bijna 4 weken rondreizen.

Jakes sprak Zuid-Afrikaans, Engels en Duits dus waren er, wat dat betreft, geen communicatieproblemen. Naast chauffeur en gids was hij ook een vogelaar. Dat laatste was voor ons groepje een hele prettige bijkomstigheid.

De route was in overleg met Anja vastgesteld en voldeed volkomen aan onze verwachtingen. Ook de B&B’s/Lodges waren prima en meestal fraai gelegen.

Het blijft natuurlijk reizen en onderweg kan er van alles gebeuren. Zo ook bij ons. Twee lekke banden binnen een paar minuten en naar aanleiding hiervan een behoorlijke polsblessure bij Jakes. Dit kon hem er echter niet vanaf houden om het oorspronkelijke programma gewoon te vervolgen en, na een bezoek aan de dokter in Swakopmund, de gehele reis, voorzien van een brace, met ons af te maken. Hulde!

de Rouw 2

We waren erg onder de indruk van de verschillende wildparken, de prachtige boottochten en de natuur in het algemeen. Ook de overige gidsen (Botswana & Zimbabwe) waren ervaren en hebben er mede voor gezorgd, dat we veel wild hebben kunnen zien en prachtige foto’s hebben kunnen maken.

Onze trip eindigde uiteindelijk in Victoria Falls waar we 2 nachten in de Nguni Lodge verbleven. Echt een aanrader!

Lekkerbly heeft haar naam eer aan gedaan en Anja heeft met het samenstellen en organiseren van deze fantastische reis precies in de roos geschoten. Wij waren en blijven er lekker blij van!

Reactie Lekkerbly - Het naam Lekkerbly word vaak in Nederlands vertaald als lekker happy en natuurlijk fantastisch als onze klanten zo tevreden zijn!! Het komt echter van het Afrikaanse uitdrukking en groet "lekker bly" waar de bly "verblijven"betekent. Hoe dan ook wij hopen onze klanten zijn lekker blij als ze terug komen en "dat hulle sommer baie lekker gebly het"!!

de Rouw 1